Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Spectacole de top in 2012: Red Hot Chili Peppers si Cirque du Soleil

Spectacole de top in 2012: Red Hot Chili Peppers si Cirque du Soleil
Concertul Red Hot Chili Peppers, spectacolul Cirque du Soleil, dar si Sensation, cel mai cunoscut eveniment dance din Europa, se numara printre premierele mult asteptate ale acestui an la Bucuresti. Trupa Red Hot Chili Peppers va canta in premiera in Romania, pe 31 august, Arena Nationala din Capitala. Fanii trupei pot cumpara bilete pentru concert, acestea fiind disponibile la urmatoarele categorii de preturi: 130 de lei (gazon), 275 de lei (Gold Circle), 155 de lei, 185 de lei, 215 lei, 265 de lei, 305 lei, 375 de lei, respectiv 495 de lei.


Infiintat in urma cu aproape 30 de ani, de Flea (chitara bas) si Anthony Kiedis (solist), buni prieteni din copilarie, grupul californian Red Hot Chili Peppers a devenit unul dintre numele majore din muzica rock a anilor 1990. Red Hot Chili Peppers a revenit in forta pe piata muzicala in vara acestui an, odata cu lansarea materialului discografic "I'm With You", al 10-lea album de studio din cariera grupului californian, dupa o pauza de cinci ani si dupa plecarea chitaristului John Frusciante. Turneul de promovare al acestui album a debutat pe 27 iulie, in SUA, in prezent desfasurandu-se in Europa.

Pe de alta parte, in acest an in Romania vor veni si artistii celebrei companii Cirque du Soleil. Turneul "Saltimbanco" al companiei Cirque du Soleil ajunge, in perioada 8 - 12 februarie, la Bucuresti la Pavilionul Central din complexul Romexpo. Biletele pentru spectacolele Cirque du Soleil au fost puse in vanzare si au preturi intre 87 si 437 de lei.

Pornind de la un grup de 20 de artisti de strada, la inceputurile sale din 1984, Cirque du Soleil este in prezent o importanta organizatie cu sediul in Quebec, ce ofera divertisment de inalta tinuta artistica. Compania are 5.000 de angajati, incluzand mai mult de 1.300 de artisti din aproape 50 de tari diferite. Peste 100 de milioane de spectatori din aproape 300 de orase de pe sase continente s-au lasat uimiti si incantati pana in prezent de Cirque du Soleil. Totodata, se estimeaza ca aproape 15 milioane de oameni vor vedea un spectacol Cirque du Soleil pana la sfarsitul anului in curs.

"Saltimbanco" este cel mai longeviv spectacol al Cirque du Soleil si a fost prezentat incepand cu 1992 de nenumarate ori, cu casa inchisa, publicului din lumea intreaga (Europa, America de Nord, America de Sud, Australia, Japonia, Noua Zeelanda) - in total peste 11,5 milioane de fani entuziasti. In 2007, spectacolul a fost readaptat.

Si cantareata belgiana Lara Fabian va concerta in premiera la Bucuresti, pe 17 martie, la Sala Palatului. Biletele sunt deja disponibile la preturi intre 100 si 350 de lei.

O legenda a muzicii pop, Lara Fabian a devenit cunoscuta pe plan international de la 18 ani, dupa participarea la Eurovision cu melodia "Croire", unde s-a clasat pe locul al patrulea. A dovedit apoi lumii intregi ca are o voce exceptionala prin interpretarea unor piese ca "Adagio", "I Will Love Again" si "Je t'aime". In 2009, a lansat albumul "Toutes les femmes en moi", un tribut pentru 12 artiste, printre care Nana Mouskouri, Celine Dion, Maurane, Dalida, pentru ca au ajutat-o sa devina la randul ei o cantareata de succes.

Si primul spectacol marca Sensation in Romania - "Ocean of White" - va avea loc pe 21 aprilie, la Romexpo, in Capitala. DJ-i celebri vor mixa o noapte intreaga intr-un decor fantastic, intr-un show ce combina muzica, dansul, teatrul, jocul de lumini si efectele pirotehnice. Biletele au fost puse in vanzare, primele 1.000 de locuri in Ring avand un pret special de 175 de lei. Dupa epuizarea acestora, biletele in Ring costa 240 lei. Biletele la categoria Deluxe costa 440 lei, iar la categoria VIP, 770 de lei (incluzand loc rezervat la masa si un voucher de consumatie la bar de 100 de lei).

Conceptul Sensation este originar din Amsterdam, unde in fiecare vara se lanseaza un nou spectacol bazat pe renumitul dress-code "be part of the night, dress in white" (fa parte din spectacol, imbraca-te in alb n.r.), inainte de a porni in turneu in intreaga lume.

Tot in aprilie, pe data de 7, revine la Bucuresti show-ul "Kings on Ice", cu noi demonstratii spectaculoase ale unor campioni ai patinajului artistic ce evolueaza sub acordurile muzicale ale celebrei viori Stradivarius manuite de Edvin Marton, la patinoarul "Mihai Flamaropol". Din distributia din acest an au fost anuntati deocamdata Evgeni Plushenko, Stephane Lambiel si Brian Joubert. Biletele sunt deja disponibile la preturi cuprinse intre 100 si 400 de lei.

Anul acesta, B'estfest Summer Camp continua in acelasi spatiu inedit, inaugurat anul trecut, pe malul lacului Pasarea din comuna Tunari de langa Bucuresti. Printre primii artisti confirmati la evenimentul ce are loc intre 6 si 8 iulie se numara Milow si Andy C, alaturi de trupa de thrash metal Kreator. Pentru B'estfest Summer Camp, biletul de o zi costa 125 de lei, iar abonamentul, 265 de lei.

Trupa Mötley Crüe va concerta pentru prima data in Romania, pe 15 iunie in cadrul festivalului OST Fest, care se muta in 2012, la Zone Arena din Bucuresti si va avea loc in perioada 15 - 17 iunie. La eveniment, au mai fost confirmate trupele Motörhead si Dimmu Borgir. Preturile biletelor pentru fiecare din cele trei zile de festival sunt: 500 lei Tribuna VIP (tribuna acoperita si catering inclus), 350 lei Fire Circle, 265 lei Tribuna, 120 lei Golden Circle si 90 lei Gazon. Preturile abonamentelor valabile pentru toate cele trei zile de festival sunt: 800 lei Tribuna VIP (tribuna acoperita si catering inclus), 525 lei Fire Circle, 400 lei Tribuna, 200 lei Golden Circle si 150 lei Gazon.

Controversata, dar si adulata, trupa Mötley Crüe a reusit sa vanda, de la infiintarea sa in 1981 pana in prezent, peste 80 de milioane de albume. Mötley Crüe este o trupa de glam metal, care a reusit sa-si castige respectul fanilor americani odata cu lansarea primului lor album, "Too Fast For Love". Rasfatata in America si asteptata cu nerabdare de iubitorii de heavy metal de pe toate continentele, Mötley Crue a marcat istoria anilor '80 cu albume precum "Shout at the Devil" (1983), "Theatre of Pain" (1985) si "Girls, Girls, Girls" (1987).

Pe lista concertelor din acest an au mai fost confirmate nume ca Tarja Turunen (25 ianuarie - Sala Palatului), Nazareth (27 ianuarie - Hard Rock Cafe, Bucuresti, 28 ianuarie - Casa de Cultura a Studentilor, Cluj-Napoca) si Toto Cutugno (29 februarie - Sala Palatului).

Printre artistii care ar putea veni in 2012 in premiera in fata publicului din Romania au mai fost vehiculati Bruce Springsteen, Justin Bieber, dar si trupa britanica Coldplay.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori


Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre trupa

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre bucuresti

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre romania

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre bilete

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0