Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Stefan Banica Jr. - Altceva - Un nou album si un turneu national

Stefan Banica Jr. - Altceva - Un nou album si un turneu national
Stefan Banica va lansa in luna octombrie cel de-al 14-lea album de autor din cariera, "Altceva". Noul disc va cuprinde 11 piese si un bonus track.


Stefan Banica Jr. este unul dintre cei mai iubiti artisti romani cu o cariera impresionanta, de peste 25 de ani, in muzica, teatru, film si televiziune. A sustinut mii de concerte in tara si in strainatate, are 13 discuri de autor vandute in peste 500.000 de exemplare si premiate cu cinci discuri de aur si doua de platina.
In ultimii 10 ani, Stefan Banica este unul dintre putinii artisti romani care a lansat, cel putin o data la doi ani, un nou material discografic.
Discul poarta titlul "Altceva" pentru ca aduce chiar altceva fata de albumele lansate de artist pana in prezent. Vor fi influente muzicale noi, piesele de pe acest material discografic vor acoperi o paleta mai larga de gusturi si, poate, chiar de generatii, genurile muzicale se vor intrepatrunde intr-un mod neasteptat, intr-o combinatie reusita, chiar daca la baza ramâne rock 'n' roll-ul, informeaza MediaPro Music.
"In situatia actuala, cand discurile nu mai sunt o provocare din punct de vedere comercial pentru casele de discuri, pentru ca muzica se descarca ilegal de pe internet, am inca norocul sa am langa mine, de ani buni, un numar fidel de spectatori, care mi-au ascultat si mi-au cumparat muzica. Si pentru asta le multumesc. Respectul fata de mine si fata de publicul meu ma face sa merg inainte, pe calea corecta, spun eu, si anume de a inregistra albume, asa cum fac de 20 de ani incoace. De fiecare data incerc sa aduc in piesele mele tot ce e mai bun, tot ce simt si gandesc.
Fiecare album reprezinta o etapa din viata mea. Cel mai nou album se numeste "Altceva" si chiar este altceva. Veti regasi pe disc colaborari inedite, cu oameni la care poate nu v-ati fi asteptat, si influente muzicale din alte genuri. Dar baza ramâne rock 'n' roll-ul, care, pentru mine, inseamna bucuria de a canta, bucuria de a trai. Sper ca va fi un album interesant prin prisma colaborarilor si a conceptiei, atat pentru publicul meu, cat si pentru alte generatii, care, poate, nu asculta muzica mea",
spune Stefan Banica Jr.

“Pentru mine este important contactul direct cu publicul, iar noul album, care se numeste “Altceva”, va fi promovat printr-un turneu national in lunile octombrie si noiembrie. In aceste concerte vom canta si piesele de pe noul disc, dar si cantecele consacrate, pe care publicul le asteapta. De asemenea, o parte din albumul “Altceva” se va regasi live pe scena Salii Palatului in concertele de Craciun de anul acesta. Albumul “Altceva” e un proiect mare si complex si puteti afla mai multe amanunte in curand pe pagina mea de facebook, Stefan Banica Official - http://www.facebook.com/StefanBanicaOfficial – si pe site-ul meu www.stefanbanica.ro. Va spun doar atat: o sa fie un consum mare de energie, de-abia astept sa ne vedem!” – Stefan Banica Jr.
Asadar, dupa lansarea noului material discografic, Stefan Banica Jr., impreuna cu trupa sa, vor pleca intr-un turneu de promovare a celui de-al 14-lea album de autor din cariera: “Altceva”.
Turneul “Altceva”  va cuprinde urmatoarele orase:
 27 octombrie - Constanta - Casa de Cultura a Sindicatelor
 28 octombrie - Piatra Neamt – SalaPolivalenta
 29 octombrie - Iasi – Sala Sporturilor
 30 octombrie - Bacau - Teatrul de Vara
 10 noiembrie - Craiova – Sala Sporturilor
 11 noiembrie - Cluj - Casa de Cultura a Studentilor
 12 noiembrie - Pitesti - Casa de Cultura
 13 noiembrie - Brasov – Sala Sporturilor
 17 noiembrie - Ploiesti - Casa de Cultura
Toate spectacolele vor incepe la ora 19:30, iar biletele vor putea fi procurate de la casele de bilete ale salilor de spectacol si online pe site-urile www.vandbilete.ro, www.bilete.ro, www.eventim.ro, www.myticket.ro .

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
De dor de sufletul lui Andersen - Nichita Stanescu


Texte cu o circulatie foarte restransa si texte inedite ale poetului Nichita Stanescu – un mic tezaur care a stat ascuns vreme de decenii Volumul contine si un corp de texte originale recoltate din arhiva personala a autorului de sotia sa Comoara a fost pastrata de autor intr-un dosar pe coperta caruia a scris De dor...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.75 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre stefan banica jr.

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre album

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre altceva

Cele mai citite articole

In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0