Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Start excelent in noul an scolar: Culegeri, Dictionare si Teste rezolvate pentru copilul tau

de Alina Ilie la 2024-08-27
Start excelent in noul an scolar: Culegeri, Dictionare si Teste rezolvate pentru copilul tau
Copilul tau are multe de invatat anul acesta (ca in fiecare an, de altfel). Ajuta-l sa invete! Daca vrei ca el sa se descurce excelent, fara sa se oboseasca inutil si fara sa-si consume timpul de recreere (vital pentru dezvoltarea sa sanatoasa), te invitam sa apelezi la produsele educationale prezentate mai jos. Este vorba despre Culegeri, Dictionare si Teste rezolvate care si-au dovedit deja eficienta si care au intrunit aprecierile unanime atat ale elevilor, cat si ale parintilor si profesorilor.


Iti oferim acum REDUCERI de pana la 70% la titlurile de mai jos si, in plus, ai Transport GRATUIT  la orice comanda indiferent de valoare. ...Click aici pentru detalii >>
Alege acum lucrarile care ii sunt de folos copilului tau. 
 
BONUS! Primesti in colet un CADOU 2 in 1 din partea noastra: Orarul pentru anul scolar 2024-2025 + un semn de carte asortat (il gasesti atasat de orar). Mult succes in noul an scolar! 

Clasa 0 + Clasa I Teste distractive


Limba Romana si Matematica
 
1. Lucrarea 'Teste distractive pentru clasa pregatitoare are un rol esential in procesul de invatare, mai ales la copiii de varste fragede, testele distractive (invatarea prin joc) sunt larg folosite pentru a le crea acestora: senzatia de siguranta, placere; mediul optim de absorbtie a informatiei.
 
2. Lucrarea contine exercitii care ii pun copilului mintea la contributie intr-un mod placut si provocator. Exercitiile sunt insotite de imagini atractive si il pregatesc pe copil pentru reusita scolara sigura si usoara in clasa I si succesul la evaluarile de Limba romana si Matematica.
 
 

Pachet Memoratoare Gimnaziu

 
Matematica, Gramatica si Teorie Literara
1. Memoratorul de Teorie Literara Gimnaziu vizeaza, lamureste si, mai ales, exemplifica subiecte precum: opera literara, moduri de expunere, figuri de stil, elemente de versificatie, vorbirea directa si vorbirea indirecta, fonetica etc.
 
2. Memoratorul de Gramatica Gimnaziu defineste notiunile, clarifica, fixeaza si exemplifica intreaga materie, astfel incat elevul de gimnaziu sa reuseasca sa retina intr-un mod placut si usor.
 
3. Memorator Matematica Gimnaziu prezinta si explica notiuni de algebra, geometrie plana si geometrie in spatiu. Acesta ajuta elevul sa recapituleze intreaga materie; sa reveda si sa lamuresca aspecte neclare.
 
 

Dictionare Limba Romana
 

1. Lucrarea 'Dictionar 1001 cuvinte si constructii gresite in limba romana' expune 50 de tipuri de probleme care ne impiedica sa vorbim si sa scriem corect romaneste. Acestea sunt fie de lexic, semantica, gramaticale, fonetice, ortoepice sau ortografice.
 
2. Pune-ti capat dilemei si aflati, ori de cate ori aveti nevoie, care este ortograma corecta pe care trebuie s-o folositi cand vreti sa exprimati ceva anume. In lucrare sunt exemplificate 145 de ortograme frecvent utilizate in scrierea de zi cu zi.
 
 

CLASA A IV-A:Teste Limba romana + Exersez scrierea corecta!
 

1. Lucrarea 'Limba si literatura romana pentru concursuri scolare si olimpiade' contine in total 30 de teste cu peste 500 de exercitii pentru clasa a IV-a, tip Comper, Povestile Cangurului si Olimpiadelor scolare de limba romana.
 
2. Lucrarea 'Exersez cu Orthos scrierea corecta!' cuprinde 30 de Fise de lucru care respecta integral programa scolara in vigoare si contine analiza tuturor ortogramelor prevazute de programele scolare pentru clasele II-IV.
 
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Alina Ilie
Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.

Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Grasimea de la nivelul abdomenului este inamicul numarul unu al femeilor care isi doresc o talie de ...
    Proteinele, pentru majoritatea oamenilor inseamna o portie de carne carne, sursa sigura pe care ...
    Imbunatatirea digestiei este un proces de durata, care presupune o grija si o atentie amanuntita in ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016