Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum sa iti detoxifici corpul in 24 de ore - 5 reguli de urmat

de Sunt Fericita la 2019-06-28
Cum sa iti detoxifici corpul in 24 de ore - 5 reguli de urmat
De cele mai multe ori, stilul de viata dezorganizat, agitatia si oboseala ne provoaca sa consumam alimente nesanatoase. O data cu aceste alegeri alimentare nepotrivite, organismul isi pierde din energie, pielea capata un aspect obosit, iar retentia de apa este prima cauza cu care ne confruntam pe termen lung. Afla cum sa iti detoxifici organismul in doar 24 de ore. Ce reguli sa urmezi pentru o detoxifiere sanatoasa.


Un metabolism dereglat este cauza unui dezechilibru alimentar. O data cu consumul bauturilor nesanatoase, dar si a alimentelor grele apar si disfunctiile metabolice.

Efectele le vei vedea in cresterea in greutatea, nivel ridicat de colesterol, tensiune arteriala marita, lispa energiei, probleme cu somnul, pofte alimentare ciudate, etc. 

 
Din fericire, poti scapa de toate aceste probleme prin detoxifierea organismului in 24 de ore. Iata ce ai de facut!

 
Bea un pahar de apa imediat cum te-ai trezit
 
Pe timpul noptii organismul tau se deshidrateaza, avand in vedere ca stai mai mult de 7 ore fara sa bei apa. Imediat cum te trezesti, bea un pahar cu apa, pe stomacul gol, iar asta te va ajuta sa iti energizezi celulele organismului. Mai mult de atat, nu uita ca hidratarea este extrem de importanta pe toata durata zilei, asa ca bea cel putin 2 litri de lichide in fiecare zi.

 
Bea ceaiuri din plante
 
Este indicat ca, pe langa consumul de 2 litri de lichide pe zi, sa consumi si bauturi care elimina balonarea. Ceaiuri din plante sau supe de legume fara sare. Pe durata detoxifierii nu sunt indicate bauturile care contin zahar (cafea, sucuri, energizante, etc) deoarece acestea au un efect nociv asupra sanatatii.

 
Nu consuma alcool
 
Cand urmezi o cura de detoxifiere, alcool nu are ce sa caute in meniul zilei. Alcool este considerat o toxina pentru organism. Imediat dupa ingerare, organismul depune un efort suplimentar pentru a metaboliza alcoolul inaintea altor surse de energie. Mai exact, toate caloriile din alimene si bauturi se depoziteaza sub forma de grasime, cat timp organismul este ocupat cu metabolizarea alcoolului.

 
Nu te infometa
 
Chiar daca urmezi o cura de detoxifere a organismului in 24 de ore, asta nu inseamna ca trebuie sa te infometezi. Alimentele nu iti sunt interzise, ci opteaza pentru o dieta sanatoasa. Consuma legume, fructe, proteine, fibre, cereale integrale deoarece toate aceste alimente grabesc procesul de detoxifiere. 

 
Odihneste-te mai mult
 
Una dintre cele mai bune si mai indicate modalitati prin care iti poti detoxifia corpul este sa te odihnesti. Este un mod de a-ti reseta organismul, de a prinde putere sa functioneze mai bine. In ziua in care iti propui sa iti detoxifici organismul, dormi mai mult, chiar si 10 ore. Un somn bun este asociat cu scaderea in greutate, dar si cu reducerea stresului si imbunatatirea starii de sanatate.


Sursa foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Mind Aerobics


Descoperiti aceasta inovatie demna de Premiul Nobel care va poate imbunatati functiile cerebrale prin sunete A fost dovedit stiintific faptul ca aceasta tehnologie audio revolutionara dezvolta abilitatile mentale  inlatura stresul imbunatateste capacitatea de concentrare si creativitatea imbunatateste memoria aduce o stare...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.54 din 5 - 12 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
    Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
    In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0