Ai nevoie de:
- 3 vinete
- 300 grame piept de pui
- 200 grame mozzarella
- condimente: sare, piper, rozmarin
Cum se face:
Mai intai trebuie sa tai pieptul de pui in bucati subtiri si sa il pui la fiert in apa cu sare si rozmarin.
Decojeste apoi cele trei vinete si taie-le felii, pe lungime. Aseaza-le pe o farfurie plata si da-le cu sare, dupa gustul tau. Dupa ce fierb bucatelele de piept de pui, aseaza-le pe feliile de vinete, iar apoi ruleaza-le si prinde-le cu o scobitoare.
Muta rulourile de vinete cu piept de pui pe o tava unsa cu ulei, adauga sare si piper dupa gust si baga-le la cuptor pentru 25 de minute.
Cu cateva minute inainte de a opri focul presara deasupra mozzarella.
Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate
Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 4.17
din 5
- 9 voturi.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!