2 albusuri
200 g faina
1 plic praf de copt
1 lingurita de coaja rasa de portocala
3 linguri zahar
2 linguri unt topit
1 lingura apa
2 cani de mango taiat bucatele mici
1/2 cana afine
100 g zahar
60 g unt la temperatura camerei
1 lingurita esenta de vanilie
150 ml lapte
Preparare:
Albusurile se pun intr-un castron si se lasa la temperatura camerei pentru o jumatate de ora. Separat, se amesteca faina, praful de copt, coaja rasa de portocala si se pune deoparte.
Se porneste cuptorul si se unge cu unt tava de tarta. Intr-un castron se amesteca cele 3 linguri de zahar cu 2 linguri de unt topit si apa, iar amestecul de toarna in tava. Pe fundul tavii se aranjeaza frumos bucatile de mango si afinele.
Se bat albusurile la viteza mare pana cand se formeaza varfuri, dupa care se adauga treptat 50 g de zahar si se mixeaza in continuare pana ajung sa aiba consistenta bezelei.
Separat se bat 60 g unt timp de 30 de secunde si se incorporeaza restul de 50 g zahar si esenta de vanilie. Se adauga apoi faina si laptele si se amesteca la viteza mica. Se incorporeaza si albusurile de la inceput.
Aluatul se intinde egal peste fructele aranjate in tava si se da la cuptor pentru 30-40 de minute sau pana iese bine testul scobitorii.
Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Vindecarea cu Ki-Kou Secrete si tehnici de respiratie stravechi chinezesti
Tehnicile de respiratie secrete iti dezvaluie cea mai puternica forma de vindecare vazuta vreodata Acestea te pot ajuta sa elimini durerea sa previi atacurile de cord si sa tratezi astmul Toate acestea sunt mentionate intr-un manuscris antic care nu a fost niciodata vazut de catre lumea occidentala Vindecarea cu Ki-Kou Secrete si tehnici de...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
