Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Top 3 destinatii ideale pentru Revelion

de Camelia Diaconu la 2019-10-25
Top 3 destinatii ideale pentru Revelion
A venit acel moment in care ne gandim tot mai des “dar noi ce facem de revelion?”. Daca iti doresti o petrecere de pomina si mai ales sa ai parte de un peisaj de poveste, total diferit fata de cel din tara noastra, atunci iti recomandam 3 destinatii turistice pe care sa le iei in calcul pentru petrecerea de Revelion.


Chiar daca mai este mai mult de o luna pana la petrecerea de Anul Nou, nu ar fi deloc rau daca te uiti de acum peste ofertele puse la dispozitie de agentiile de turism. Acum inca mai ai sanse sa gasesti o oferta last minute care sa te surprinda atat cu destinatia finala, cat si cu pretul acecsibil.  Si daca vrei sa evadezi complet din cotidian, atunci iata 3 destinatii superbe!
 
  • Moscova. Capitala Rusiei te poate surprinde oricand prin cultura si obiceiurile de efect. Din punct de vedere al temperaturilor, vei gasi tot frig la fel ca si la noi in tara, insa peisajul este unul greu de descris in cuvinte. In Rusia poti petrece o vacanta accesibila, insa ce trebuie sa stii este ca ai nevoie de viza, iar acest lucru necesita timp. Daca iti planifici din timp toate miscarile, atunci vei putea lua in calcul petrecerea de Revelion in Rusia. Acolo te vei bucura de brazi impodobiti ca in basme, de focuri de artificii extravagante, dar si de nopti culturale care te vor lasa fara cuvinte. In perioada Revelionului, orasul este treaz non stop, te vei distra pana dimineata, iar a urmatoarea zi o iei de la capat. Poti sa vizitezi cele mai cool muzee, galerii de arta celebre sau poti viziona celebre piese de teatru.
 
  • Dubai. Daca vrei o destinatie nonconformista, atunci Dubaiul este cap de lista. Pentru petrecerea de Revelion te vei bucura de lux si opulent la nivel inalt. In Dubai te vei bucura de temperaturi calduroase si vei uita complet de frigul si zapada de acasa. Intr-adevar, din punct de vedere financiar, locatia este una costisitoare, insa pentru petrecerea de Revelion merita toti banii. Si daca ajungi in Dubai, atunci nu trebuie sa ratezi acoperisul celui mai inalt zgarie nori din lume, Burj Khalifa.
 
  • Bangkok. In capitala Thailandei vei putea vedea cele mai puternice contraste din lume. Ai o gama variata de servicii, de la magazine, mall-uri luxoase, piete in stil chinezesc, dar si plaje superbe. In Bangkok vei ramane surprins de cate gusturi, arome, traditii si culturi vei vedea. Exista orice pentru toate gusturile, Preturile nu sunt deloc mari, chiar incredibil de mici pentru anumite produse alimentare specifice. Daca ajungi pana in capitala Thailandei este si pacat sa nu incerci preparatele traditionale. Pentru petrecerea de Revelion ai o multime de variante, de la restaurante de lux, cluburi in care mixeaza cei mai renumiti DJ, pana la renumitul mall Central World.

Sursa foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori


Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.25 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
    In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
    Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0