Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Vacanta de Rusalii 2019 - 5 destinatii perfecte de vacanta

de Sunt Fericita la 2019-05-13
Vacanta de Rusalii 2019 - 5 destinatii perfecte de vacanta
La 50 de zile de la Inviere ne asteapta un alt motiv de sarbatoare si de traditii. Este o perioada perfecta pentru vacanta, datorita zilelor libere pe care le avem la dispozitie, asa ca de ce sa nu profitam de asta. Iata cateva destinatii pentru vacanta de Rusalii de anul acesta!


Sarbatoarea de Rusalii are o importanta aparte. Esti indemnat sa te bucuri de aceste zile libere, sa te relaxezi si sa lasi munca de-o parte pentru o mini vacanta. Si pentru ca exista o multime de destinatii recomandate pentru vacanta, mai jos ti-am facut un top cu cele mai potrivite locuri in care ai putea merge in mini vacanta de Rusalii!
 
 
Oltenia - Horezu.  Se spune ca de Rusalii este bine sa urmezi ori sa vezi traditiile lasate de cei vechi. Unde ai putea sa le vezi cel mai bine, daca nu in Oltenia? Te vei bucura de peisaje superbe si vei urmari dansurile populare in costume specifice, ritualuri, muzica si interpretari spectaculoase, pur romanesti. O mini vacanta care te va umple cu energie si te va incarca pozitiv pana la urmatorul concediu.

 
Bulgaria - Nisipurile de Aur. O destinatie tot mai aleasa de catre romani deoarece serviciile oferite sunt excelente. Gasesti structuri de cazare all-inclusive sau ultra all-inclusive, dar si un turism bine dezvoltat care iti pune la dispozitie o multime de activitati pe timp de zi si seara. Mai mult de atat, plaja de la Nisipurile de Aur este considerata una dintre cele mai bune din Europa.

 
Grecia - Insula Thassos. Apa de culoarea smaraldului din insulele grecesti te va face sa te relaxezi complet si sa te bucuri din plin de mini vacanta de Rusalii. Unde mai pui si ca este o insula apropiata de Bucuresti si ai o multime de vestigii de vizitat.

 
Turcia - Istanbul. Daca vrei o vacanta relaxanta in care sa te deconectezi total de la tot ce inseamna munca si sa te bucuri de excelentele preparate culinare, atunci in Istanbul este perfect. Deliciile turcesti sunt la tot pasul, asa ca nu ai cum sa nu te bucuri din plin de vacanta.

 
Austria - Viena. Vei ramane cu amintiri frumoase pe viata o data cu vizita in Viena. Aici te vei putea relaxa, dar si vizita o multime de obiective turistice. Poti, spre exemplu, sa faci o croaziera pe Dunare, sa te bucuri de ciocolata savuroasa si sa patrunzi in lumea de basm din interiorul castelului Schonbrunn.

 
Indiferent de destinatia pe care o vei alege, distractia este garantata in mini vacanta de Rusalii. Bucura-te de zilele libere pe care le ai la dispozitie si ramai cu cele mai frumoase amintiri pentru o viata intreaga.


Sursa foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti


Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
    O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este cruciala pentru mentinerea ...
    In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0