Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ai grija ce si cum ceri!

Ai grija ce si cum ceri!
Gandeste pozitiv! Teoria ca teoria, practica, insa, ne omoara. O sa-mi spui ca nu-i simplu sa gandesti pozitiv cat e ziulica de lunga. Mie-mi spui? "Umple-ti mintea si inima de ganduri bune, si binele va da buzna peste tine!" Usor de zis, ramane de vazut cat de usor e sa faci asta.


Gandul negativ - personajul rau din poveste. Daca totusi vine, ignora-l!

Partea cu “nu gandi negativ!” este destul de greu de eliminat. Nu e ca atunci cand iei foarfeca si tai. Tac-tac-tac si raul a fost indepartat… Un lucru este cert. Cu cat le dai mai multa atentie, cu atat gandurile negre se cred mai importante! Se inghesuie, isi dau coate, isi invita prietenele “la petrecere” si gata! Suprematia lor e-n floare. Rezultatul? Alte si alte nelinisti, temeri si griji. Asta e Legea atractiei! Asa ca … Ignora-le! Ocoleste-le! “Sadeste” in locul fiecaruia un gand pozitiv! In mod deliberat! Scoate negatia din context! Priveste partea plina a paharului!

Azi gandesc pozitiv! Dau intaietate zambetului, luminii si culorii!
 
Spune-ti asta in fiecare dimineata cand deschizi ochii si te bucuri de o noua zi! Fiindca esti intr-adevar fericit ca poti simti sub talpa moliciunea placuta a covorului! Incepe cu asta! Bucura-te de ceea ce ai! Te crezi lipsit de  noroc, frumusete sau talent? Doar fiindca ai ratat schita de pe planseta aseara?

Gandeste-te si multumeste pentru ceea ce deja ai: sanatate – esential! Familie - asa cum este ea! De la fiecare primesti ceva: un sfat, o lectie, o imbratisare, un dram de caldura, fiindca toti te iubesc! Bucura-te de adevaratii dascali care ti-au deschis drumuri nebanuite! Cati crezi ca au avut bucuria aceasta? Le-ai multumit vreodata?

Prietenii tai! Multumeste pentru prietenii care te ajuta cand esti la greu, care se bucura pentru succesele tale. Care sunt mandri de tine, care cred in tine! Care la randul lor se bucura de prietenia ta. Adu-ti aminte de clipele petrecute impreuna pe munte, de betia inaltimilor impartasita! Adu-ti aminte cum te-au asteptat cand ai iesit de la examenul de admitere la facultate! Cum s-au bucurat alaturi de tine.

Inconjoara-te de oameni pozitivi! Zambeste! Multumeste pentru orice! Ajuta! Daruieste! Daruieste celor din jurul tau dragoste, caldura si zambet! Si vei vedea cum toate se intorc la tine insutit! Inmiit chiar! De ce? Fiindca incepi sa emiti din ce in ce mai multe ganduri pozitive. Si primesti ceea ce daruiesti! Concentreaza-te deliberat asupra gandului bun si vei atrage bine!

Si nu uita! Cladeste! Aduna comori pentru sufletul tau! O iubire, o floare, un rand dintr-o poezie, culorile unui tablou, acordurile unui cantec, imaginea unui monument Gaudi sau vibratia naturii neinvinse … Toate iti vor fi de folos atunci cand va fi randul tau sa te exprimi. Cand vei da tu lumii darul tau! Cel pentru care, din nou, trebuie sa multumesti! Fiecare “multumesc” inseamna vibratie! Vibratia pozitiva de care ai atata nevoie!

E simplu! Incarca-te permanent de vibratie pozitiva! Radiaza in jurul tau bunatate, caldura si iubire! Si Universul iti va trimite si mai mult! Pentru ca primesti exact ce ti-ai dorit.  Asa ca… atentie la ce si cum ceri!
Vrei o cafea cu caimac? Cu o bucatica de zahar? Doua? Bine-ai venit la petrecerea vietii!
Distreaza-te! http://www.youtube.com/watch?v=PfWvWRqrAig&feature=related
Peter Sellers intr-un film de zile mari!

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre familie

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre ganduri pozitive

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre recunostinta

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre vibratie

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre fericire

Cele mai citite articole

Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0