Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Vacanta cu familia - 5 Destinatii ideale

de Sunt Fericita la 2019-06-03
Vacanta cu familia - 5 Destinatii ideale
In fiecare an, pe langa alte city break-uri programate cu prietenii, este recomandata si o vacanta cu familia. Este ocazia perfecta sa va reuniti si sa petreceti impreuna cateva zile memorabile. Si pentru a te ajuta, ti-am pregatit cateva recomandari cu cele mai frumoase destinatii pentru vacanta cu familia.


Cand ai calatorit ultima data impreuna cu toata familia? Iti mai aduci aminte ce activitati v-a placut cel mai mult sa faceti in vacanta? Ei bine, perioada imediat urmatoare este numai buna de programat o vacanta cu familia, asa ca iata in ce destinatii iti recomandam sa mergi!

 
Milano - Italia. Este orasul ideal pentru vacante in familie deoarece iti pune la dispozitie o multime de atractii turistice si evenimente. In Milano nu aveti cum sa va plictisiti pentru ca restaurantele pline cu bunatati va vor cuceri, cladirile impresionante, iar povestile din spatele arhitecturii va vor tine ocupati zile intregi.

 
Atena - Grecia. Locatia perfecta pentru orice reuniune de familie deoarece atmosfera din Atena ii va cuceri chiar si pe cei mai batrani ai familiei. In Atena este democratie, iar acest lucru te va bucura pe deplin. Vei vedea ca esti liber sa faci tot ce iti trece prin minte, ca localurile sunt pregatite pentru petreceri pentru toate varstele, dar si ca preparatele sunt cu adevarat delicioase. Cine nu ar vrea o salata mediteraneeana cu fructe de mare si tzatziki?

 
Berlin - Germania. Daca intreaga familie este pasionata de istorie si arta, atunci ar trebuie sa mergeti in vacanta in Berlin. Aici puteti face un tur al orasului si veti putea afla date despre cel de-al Doilea Razboi Mondial, dar si despre Hitler. 

 
Budapesta - Ungaria. O locatie nu foarte indepartata de noi, unde puteti ajunge atat cu masina personala, cat si cu avionul, Budapesta este locul unde toata familia va fi multumita. O multime de terase si cafenele, bulevarde pline cu magazine de lux, plimbari cu vaporasul pe Dunare si o multime de atractii turistice de vizitat.

 
Paris - Franta. O destinatia de vis in orice perioada a anului. Pentru a le face o bucurie parintilor, arata-le bulevardul Champs Elysees si lasa-i sa faca o plimbare romantica prin Gradininle Tuileries si pe langa Arcul de Triumf. Cu siguranta, Parisul le va ramane in amintire pentru totdeauna.

 
5 Destinatii de vacanta care iti pun la dispozitie o multime de activitati, dar si care pot fi vizitate in orice perioada a anului. Sunt orase de poveste pe care merita sa le vezi cel putin o data in viata, asa ca nimic nu este mai frumos decat sa le vezi impreuna cu familia. 


Sursa foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
    O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
    In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0