Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Alimente care grabesc procesul de imbatranire

de SuntFericita.ro la 2019-07-16
Alimente care grabesc procesul de imbatranire
Stim deja ca dieta alimentara nepotrivita, expunerea la soara fara protectie solara, stresul, dar si alti factorii externi ne fac sa imbatranim mai repede, insa nu stim care sunt alimentele care grabesc acest proces de imbatranire. Pentru a preveni aparitia ridurilor ori semnelor premature, mai jos ti-am pregatit o lista cu cele mai daunatoare alimente.


Medicii specialisti ne recomanda intotdeauna sa reducem consumul alimentelor grele ori care contin grasimi saturate, deoarece acestea sunt responsabile in mod direct de aparitia mai multor probleme de sanatate. Daca iti doresti sa te bucuri de o piele tanara si frumoasa pentru cat mai mult timp, ar trebui sa eviti o serie de produse alimentare. Iata care sunt alimentele la care ar trebui sa renunti de acum inainte.

 
Lactate. Chiar daca fiecare organism al omului este diferit, specialistii in nutritie sustin faptul ca produsele lactate pot sa te imbatraneasca mai repede. Sunt multe persoane adulte care au un anumit grad de sensibilitate imediat cum consuma lactate si este extrem de important sa acorzi atentie maxima reactiilor adverse care apar in urma consumului. Produsele lactate pot lasa pe piele reactii alergice precum exczeme, psoriazis sau pete rosii inflamate, iar daca nu sunt tratate in timp util, acestea se pot agrava.

 
Mezeluri prajite. Carnatii prajiti si bacon-ul sunt alimente care au un continut ridicat de grasimi, iar consumul lor creste colesterolul, dar si nivelul grasimilor din sange si contribuie la cresterea in greutate. Mai mult de atat, consumul de astfel de alimente are nevoie de mai mult timp si energie pentru a fi digerate, iar in acest timp organismul este privat de resursele de energie.

 
Ramanem tot la alimente prajite si amintim faptul ca multe dintre alimente, daca le consumi prajite cresc riscul de imbatranire prematura. Toate alimentele prajite au un continut caloric mare, iti afecteaza sileta, dar si longevitatea.

 
Sare. Daca este consumata in cantitati mici, sarea este foarte buna pentru organism, in schimb, daca este consumata o cantitate prea mare, atunci poate avea efecte negative asupra pielii si a intregului organism. Consumul excesiv de sare te poate face sa te trezesti a doua zi cu fata sau cu corpul umflat deoarece sarea poate determina retentia de apa in organism. Daca stii ca ai consumat foarte mult apa, cel mai indicat este sa bei foarte multa apa, pentru a contracara efectele negative pe care le-ar putea avea sarea. 

 
Alcool. Pielea trebuie sa fie hidratata in profunzime in orice moment al zilei pentru a-si putea pastra elasticitatea si fermitatea. Consumul de alcool duce la deshidratarea accentuata si provoaca aparitia si adancirea ridurilor. Mai mult de atat, alcool te impiedica sa te odihnesti corespunzator, iar consumul in exces afecteaza si ficatul, organ de detoxifiere al corpului.

 
Bauturi carbogazoase. Acestea sunt obtinute din multe prafuri, dar contin si foarte mult zahar. Sunt daunatoare pentru organism in general, dar si pentru sanatatea dintilor. O data stricati, dintii te vor face sa arati mult mai batrana decat esti de fapt. Daca ai nevoie de un indulcitor poti inlocui zaharul cu stevia, deoarece stevia nu contribuie la distrugerea dentitiei, iar anumiti compusi din stevie au efect antibacterian.


Sursa foto: pexels.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
In slujba coroanei


Volumul memorialistic & 39;In slujba coroanei& 39; ne invita sa cunoastem perspectiva personala a autorului dl Dan Ion Lazar membru al echipei ce a insotit Familia Regala la revenirea in tara ca martor si participant direct la evenimentele petrecute atunci dar si mai tarziu la activitatile Casei Regale Romane Aflam intai despre...

Oferta Speciala
valabila 48h

de SuntFericita.ro
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 4.18 din 5 - 14 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Cunoscuta initial ca o arta martiala originara din China, Tai Chi este o practica extrem de ...
    Grasimea de la nivelul abdomenului este inamicul numarul unu al femeilor care isi doresc o talie de ...
    Proteinele, pentru majoritatea oamenilor inseamna o portie de carne carne, sursa sigura pe care ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016