Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Top 5 motive sa consumi mai multe fructe!

de Sunt Fericita la 2021-01-22
Top 5 motive sa consumi mai multe fructe!
Stim deja ce ne tot spun doctorii si nutritionistii... Mancati mai multe fructeee. Dar adevarul crunt este ca nu o facem. Ne intra pe o ureche si ne iese pe alta. Si interesant este ca fructele chiar ne-ar putea ajuta in mod concret.



De ce nu mancam mai multe fructe? Pentru ca ciocolata ne da mai multa satisfactie si cand avem pofta de ceva dulce, tindem sa mergem catre alimentul pe care il spargem mai repede in glucoza in sange. Dar fructele, evident, ar fi o optiune sanatoasa, spre deosebire de dulciuri.

Si in loc de o friptura seara, mai bine am manca 2 banane si un iaurt, insa putini sunt cei care vor renunta la prima varianta. Asa ca de multe ori trec zile si noi nu am mancat niciun fruct.

Cateva motive sa consumi zilnic fructe, mai multe fructe:

1. Ajuta la grabirea tranzitului intestinal. Asta inseamna ca poti sa elimini mai repede din organism toate depunerile, bolul digestiv, toxinele si nu numai. Asa ajungi sa slabesti mai repede.

2. Ajuta la topirea grasimilor. Un mar, o portocala, o limonada, un bol de capsuni sau jumatate de kilogram de cirese mancate dimineata.... Iata cateva exemple de fructe care te ajuta sa slabesti!

3. Stimuleaza sistemul imunitar. Orice boala ai avea de indurat, daca ai alaturi de tine fructe variate si in cantitate mare, poti sa suporti totul mult mai usor. Gripa si racelile nu trec doar cu supa de pui, ci si cu salate de fructe, limonade si sucuri proaspat stoarse. Daca nu ne credeti, incercati si va veti convinge.

4. Curata organismul de toxine si de metale grele. Fructele reprezinta un soi de detergent pentru tot organismul. Suna straniu, insa cam asa actioneaza pentru ca ne ajuta sa curatam intestinele, vasele de sange si toate organele interne.

5. Fructele ne dau vitalitate si energie. Data viitoare cand te gandesti sa mai bei o cana de cafea, gandeste-te ca solutia este alta: 2 fructe diferite, ce iti place tie :) Efectul se instaleaza cam la fel dar dureaza mai mult iar organismul tau iti va multumi.

Sursa foto: wikipedia.org

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 4 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0