Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Top carti de parenting utile oricarui parinte

de Sunt Fericita la 2022-06-10
Top carti de parenting utile oricarui parinte
Aparitia unui copil in viata ta va schimba numeroase obiceiuri si activitati cu care te-ai obisnuit, alaturi de un alt tip de program de zi cu zi. Desi rolul de parinte poate fi o experienta extrem de complicata, cu urcusuri si coborasuri, iti vei dori sa retraiesti aceste momente cu drag si nostalgie, bucurandu-te totodata de fiecare moment petrecut alaturi de copilul tau!


 
Vrei sa descoperi cum sa evoluezi ca parinte, cum sa creezi legaturi puternice cu cei mici, sa le intelegi acestora nevoile si sa realizezi un ambient intotdeauna armonios la tine in locuinta? Atunci descopera cele mai indragite carti de parenting care-ti vor fi utile in orice circumstanta!
 
„Fituici de parenting” - Emily Oster
 
Cartea „Fituici de parenting” de Emilia Oster ofera sfaturi practice si indrumari pentru orice parinte la inceput de drum care se loveste pentru prima oara cu situatii necunoscute la care nu gaseste rezolvarea potrivita. Din aceasta carte vei invata cum sa elimini informatiile de tipul „fake news” si sa le inlocuiesti pe acestea cu „date concrete si cu statistici de incredere”.
 
„Inteligenta emotionala in educatia copiilor” - Brian S. Friedlander, Steven E. Tobias, Maurice J. Elias
 
Inteligenta emotionala este un topic foarte controversat, mai ales in educatia copiilor. Autorii acestui manuscris te vor invata ce metode eficiente sa aplici pentru a-ti ajuta copilul sa se dezvolte armonios si sa inteleaga fenomenele din jurul sau. Ajuta-ti copilul sa dobandeasca aptitudinile esentiale de viata!
 
„Ghid esential de parenting” - Gail Reichlin, Caroline Winkler
 
Treci printr-o perioada dificila a vietii tale, incerci sa intelegi cum sa te comporti in rolul de nou parinte, insa simti ca sunt foarte multe informatii care te coplesesc? Atunci ai nevoie de un ghid ce ofera date concrete, sfaturi de viata si lectii practice. Cartea „Ghid de parenting” poate fi citita cu usurinta oriunde, asa ca ia-o cu tine peste tot si invata intr-un mod placut si constructiv cum sa-l ajuti pe cel mic sa-si dezvolte abilitatile!
 
„Parenting constient” - Susan Stiffelman
 
„Parenting constient” nu este doar o lectura placuta, ci si un ghid din care vei invata cum sa creezi o conexiune puternica alaturi de copii. Cartea ofera povesti de viata si situatii concrete si cunoscute tuturor parintilor: micul dejun, somnul de dupa-amiaza, alegerea hainelor si incercarile de a-l imbraca la timp pe cel mic etc.
 
„Parenting pozitiv” - Rebecca Eanes
 
Te confrunti zilnic cu situatii fara raspuns? Copilul tau refuza sa te asculte si nu stii cum sa reactionezi intr-o astfel de situatie? Nu iti face probleme! Cu ajutorul autoarei Rebecca Eanes vei invata o noua metoda pe care o poti pune numaidecat in aplicare!
 
„Un parinte mai bun” - Elaine Mazlish, Adele Faber
 
Relatia dintre copil si parinte poate fi adesea dificila, insa cu ajutorul primit din partea autoarelor cartii „Un parinte mai bun” vei descoperi noi metode de coping, prin care vei putea sa creezi sau sa recreezi legatura potrivita. Incearca sa-ti intelegi copilul sau adolescentul printr-o alta perspectiva si vei reusi curand sa atenuezi conflictele!
 
„Mami, tati, ma auziti?” - Jacques Salomé
 
Exista situatii in care copilul se simte neascultat si neinteles de catre parinti. Unele dintre cele mai comune cauze sunt: programul incarcat, asteptarile diferite de la viata, lipsa comunicarii etc. Daca simti ca relatia dintre tine si cel mic incepe sa devina din ce in ce mai slaba, chiar si in primii ani de viata copilului, incearca sa creezi timpul necesar pentru a remedia aceasta situatie. Din cartea lui Jacques Salomé vei intelege de ce fericirea unui adult sanatos porneste de la o varsta frageda!
 
Cartile de parenting iti ofera sfaturi, povesti de viata, indrumari, exercitii si idei de aplicat in relatia cu copilul, alaturi de numeroase alte informatii excelente pentru activitatile tale de zi cu zi. Pastreaza-ti viata echilibrata, bucura-te de fiecare moment petrecut alaturi de cel mic si nu uita sa ai grija de persoana, dorintele si nevoile tale!
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori


Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre parenting

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre carti

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0