Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Dieta de detoxificare a organismului, cheia succesului in slabit?

Dieta de detoxificare a organismului, cheia succesului in slabit?
Cum ar fi sa slabesti fara diete gificile, fara apa plata cu lamaie sau alte minuni? Christine Gerbstadt, autoare a cartii Doctor’s Detox Diet, The Ultimate Weight Loss Prescriptionide e de parere ca tot ce trebuie sa facem este sa ne aleg alimentele potrivite fiecarui organ intern. Ce inseamna asta si cum trebuie sa facem, vedem in continuare...


Cheia succesului in slabit ar consta in alegerea alimentelor care sa lucreze pentru organism. Mai precis, pentru ficat, rinichi, piele, intestine si sietemul limfatic. Atunci cand aceste orgne sunt in conditie buna, spuen Christine Gerbstadt, are loc un proces de detoxificare a organismului care grabeste ritmul metabolisului, arde grasimile existente si ajuta astfel la slabit.
Procesul de detoxificare a orgismului inseamna de fapt inlaturarea oricarei urme de substante toxice din corp; poate insemna si orice procedura, de la curatarea colonului, la colonoscopie. Problema este ca nu toate toxinele pot fi indepartare, pentru ca unele se aduna in oase, de exemplu. Cam orice dieta de detoxificare a organismului de acum nu face altceva decat sa elimine impuritatile: colesterolul, grasimile si zaharul rafinat. Curatarea cu adevarat a organismului inseamna mai mutl decat o simpla dieta; ea includ exercitii fizice, evitarea pe cat posibil a zonelor poluate sau a soarelui arzator.
Daca o dieta de detoxificare iti promite ca te ajuta sa slabesti 5 kilograme in 10 zile, atunci probabil e vorba de o dieta bazata pe infometare, restrictii de tot felul, post si eliminarea multor alimente de altfel sanatoase. Acest tip de diete de slabit nu te ajuta decat sa pierzi apa pe care o stocheaza corpul, pentru ca pierderea grasimii si slabirea adevarata nu incep decat dupa 3 saptamani de la inceperea unei diete; nu e ceva pe care il faci de 2 ori pe an si rezi ca ai scapat. O adevarata dieta de detoxificare, mentinuta cat mai mult, preferabil toata viata, este aproape un angajament.
Dieta de detoxificare pe cae o propune Christine Gerbstadt si despre care spune ca este cheia succesului in slabit, presupune consumarea cat mai multor alimente in starea lor naturala: legume, fructe, cereale integrale, nuci, etc. Ramane la latitudinea fiecaruia daca alege sa fie si vegetarian, insa daca se renunta la carne, sigur aceasta trebuie inlocuita cu si mai multe legume. Aceasta dieta de detoxifiere a organismului inseamma alegerea unei alimentatii sanatoase, care sa sprijine functionarea corecta a organelor interne si sa ajute la eliminarea impuritatilor si toxinelor care se aduna in corp.
Genul acesta de dieta de detoxificare sau de slabit e potrivita pentru multe persoane, pentru ca nu presupune, practic, restrictii. E vorba mai mult de a avea o alimentatie adevarata, bogata in nutrienti si vitamine, luate din surse sanatoase. Cola, chipsurile, fast-food-ul nu sunt decat alimente pline de calorii, dar dezgolite de ceea ce are nevoie orgismul: vitamine.
- Alimentul cel mai nerecomandat este sarea, care poate fi inlocuita cu tot felul de condimente si ierburi aromate.
- Sunt recomandate legumele, in special cele cu frunze de un verde inchis; aceste sunt mai bogate in fibre si apa.
Nu te gandi ca va trebui sa mananci numai legume toata ziua. In lco sa mananci un sandvis cu carne la gratar si paine, poti manca un sandvis cu jumatate din cantitatea de carne pe care ai fi mancat-o in mod obisnuit si cu o frunza de salata, o felie de rosie, ardei si/sau castravete.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre slabit

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre dieta

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre detoxificare

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre organism

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0