Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Trucuri simple ca sa arati intotdeauna bine in poze

Trucuri simple ca sa arati intotdeauna bine in poze
Te-ai saturat de pozele in care apari cu ochii inchisi, cocosata sau cu limba scoasa? Urmeaza acesti pasi daca vrei sa arati bine in fotografii...


Te-ai putea intreba de ce e atat de important sa arati bine in fotografii? Pentru ca acestea sunt amintiri pe care le vei pastra pentru tot restul vietii, iar daca 4-5 poze in care arati ca un clovn sunt amuzante, un album intreg in care esti surprinza pe picior gresit nu mai e un lucru amuzant.
FII CAT MAI NATURALA SI STAI IN POZITII DIFERITE. Daca iei o pozitie care nu te caracterizeaza sau daca te machezi prea tare, vei ajunge sa nu te mai recunosti nici tu. Nu aborda expresii faciale exagerate numai pentru a ascunde anumite defecte. Si nu uita sa te misti - nu poza de fiecare data in aceeazi pozitie, oricat de bine crezi ca ti se potriveste... Vei ajunge sa arati ca o statuie de ceara, mereu incremenita in aceeasi pozitie in toate pozele in care apari.
RAZI DIN TOATA INIMA. Nimic nu e mai atractiv la o femeie decat rasul, motiv pentru care expertii ne recomanda sa radem cand suntem fotografiate. Nimeni nu vrea sa apara imbufnata sau trista in poze, asa ca rasul e cea mai sigura modalitate care te ajuta sa arati bine in fotografii. Razi la cel care te fotografiaza sau aminteste-ti ceva amuzant, daca e nevoie.
POARTA HAINE POTRIVITE, CARE ITI FLATEAZA SILUETA. Se stie deja ca aparatul de fotografiat ne adauga cateva kilograme in fiecare poza si aici nu ai ce trucuri sa aplici. Nu ne place, dar nu avem ce face... decat sa ne imbracam cu hainele care ne stau cel mai bine si care ne scot in evidenta silueta. Expertii recomanda sa purtam culori nude, insa acestea nu vin bine oricui; ramane asadar la latitudinea ta sa alegi culorile care te avantajeaza.
ALEGE UN MACHIAJ NATURAL. Desigur, atunci cand se poate. Experti spun numai ca este de preferat ca la o sedinta foto sa ai un machiaj cat mai deschis, in nuante aurii sau bej, care scot ochii in evidenta, iar femeile stiu o multime de astfel de trucuri. Nu exagera nici cu pudra, pentru ca vei arata ca un zid tencuit - alege o formula translucida.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti


Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.7 din 5 - 5 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre trucuri

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre poze

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0