Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Vacanta in Romania - cele mai spectaculoase locuri pe care sa le vizitezi

de Sunt Fericita la 2019-05-14
Vacanta in Romania - cele mai spectaculoase locuri pe care sa le vizitezi
Cu toate ca deseori preferam destinatiile de vacanta de peste hotare, Romania este tara cu o multime de locuri frumoase, care merita cu adevarat vizitate. Iata care sunt cele mai frmoase 10 locuri din Romania!


Avem o tara frumoasa, cu multe locuri ascunse si fascinate. Pentru ca vrem sa o cunosti si tu, ti-am pregatit un top cu cele mai
spectaculoase 10 destinatii pe care trebuie sa le vizitezi. Locuri care te vor umple de energie care te vor convinge prin simpla lor acuratete.

 
Cascada Cailor - Munti Rodnei. Foarte aproape de statiune Borsa, cascada are o inltime de peste 90 de metri, iar privita de jos in sus pare ca se inalta spre cer. Locul iti aduce o liniste nemarginita, un peisaj frumos datorita muntilor din apropiere, pe care chiar poti urca cu ajutorul telecabinei.

 
Lacul Sfanta Ana si Tinovul Mohos - judetul Harghita. Este singurul lac vulcanic din Europa Centrala care se afla la aproape 1.000 de metri altitudine. Natura este conservatoare, suprafata lacului o poti strabate fie inot, fie cu barca, iar doar la 6 km distanta poti vedea Tinovul Mohos (lacul cu muschi), ambele lacuri s-au conceput din doua cratere vulcanice care apartin masivului Ciomatul Mare.

 
Manastirea Voronet - Gura Humorului, Suceava. In Bucovina trebuie sa ajungi cel putin o data in viata deoarece in acest colt al lumii te vei putea bucura de cele mai frumoase traditii. Aici vei vedea inca traditii istorice foarte prezente si puternice prin intermediul actiunilor localnicilor. Biserica nu este una dintre cele mai opulente, insa misterul cu care este imbracata te va linisti si te va ajuta sa iti limpezesti gandurile de zi cu zi.

 
Delta Dunarii. Plimbarea pe Dunare este tot ce ai nevoie pentru a scapa de stresul cotidian, prea epuizant. Delta Dunarii este un adevarat spectacol datorita peisajelor superbe pe care le pune la dispozitie, dar si datorita preparatelor specifice bucatariei lipovesti.

 
Cascada Bigar - judetul Caras Severin. Cascada este pe locul 1 in topul celor mai frumoase si unice cascade din lume, in urma unor zvonuri din turism. Este o cascada spectaculoasa si datorita faptului ca stanca este acoperita complet de muschi, iar linistea apei inconjoara tot peisajul.

 
Cimitirul Vesel de la Sapanta - judetul Maramures. O vizita in cimitir care te va face sa zambesti si iti va schimba perceptia comuna asupra unui cimitir. Aici te vei bine dispune deoarece crucile sunt pictate in culor vesele si chiar contin ilustratii cu persoanele trecute in nefiinta.

 
Complexul Harominie - Predeal. Cu siguranta ai auzit despre casuta din copac ori, daca nu, mai mult ca sigur macar o data in viata ai vrut sa traiesti intr-o casuta aflata intr-un copac. Aici, vei gasi casute constuite din lemn si de jur imprejur imbratisate de crengute. Cadrul din interior este extrem de linistit, un stil aristocrat al secolului XVIII.

 
Salina Turda - judetul Cluj. La o distanta de aproximativ 30 de kilometri de judetul Cluj, Salina Turda este locul unde poti obtine o oaza de sanatate balneara, dar si un spatiu elegant ce detine teren de sport, loc de joaca pentru copii, muzeu natural si amfiteatru. De curand, in salina s-a deschis si o unitate de cazare dotata cu un centru SPA.

 
Cazanele Dunarii - Dubova, judetul Mehedinti. La Clisura Dunarii vei vedea statuia impunatoare a lui Decebal, dar te vei bucura si de o liniste mareata. Poti alege o plimbare cu vaporasul pe Dunare, o imagine care iti va ramane intiparita in minte pentru totdeauna.

 
Podul lui Dumnezeu - judetul Mehedinti. Podul este imbracat numai in nuante de verde, de la verde praz, verde smarald, pana la verde oliv, electric sau verde kaki. Aici este singurul pod din lume care nu este asfaltat, deci oamenii curcula pe el. Poarta denumirea de podului lui Dumnezeu deoarece, chiar daca au avut loc cateva accidente pe el, toata lumea a scapat cu viata. Se afla foarte aproape de lacul Zaton cunoscut si sub denumirea de lacul Daivolului deoarece se zvoneste ca acesta nu a fost niciodata populat de vreun peste, dar au fost oameni care au murit inecati aici. 

 
Zece dintre cele mai spectaculoase locuri ale Romaniei pe care merita sa le vizitezi cel putin o data in viata.


Sursa foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
    In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
    In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0