Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Zodiile care nu insala niciodata

de Camelia Diaconu la 2021-02-01
Zodiile care nu insala niciodata
Sunt semne zodiacale care iubesc patimas si se dedica in totalitate relatiei, insa sunt si nativi care adora sa isi traiasca viata la cote maxime, trecand peste barierele pe care relatia le impune. Daca nativii zodiilor Gemeni, Sagetator sau Berbec nu se opresc din a face cuceriri, ei bine, exista si cateva zodii care nu isi tradeaza niciodata partenerul.


Zodii pregatite pentru relatii de lunga durata

 
Sunt nativi care isi doresc sa traiasca povesti de dragoste ca in filme, iubire sincera si patimasa, in care sentimentele si increderea sa fie principalele atribute. Nu vor fi niciodata de acord cu aventurile de-o noapte si nici nu vor ierta o clipa minciuna partenerului. Iata care sunt semnele zodiacale care isi doresc relatii de lunga durata si nu apreciaza deloc aventurile si distractiile temporare!
 
Pesti. Sunt catalogati precum sensibilii zodiacului, cei mai emotivi, care se indreapta mereu spre relatii serioase. Nu sunt de acord cu aventuri si nu sunt adeptii distractiilor temporare. Nativii zodiei Pesti inainte de a intra intr-o relatie trebuie sa se asigure ca merita. Vor sa cunoasca cat mai bine persoana de langa ei, sunt foarte atenti la gesturi si niciodata nu se grabesc, daca nu sunt convinsi 100%. Sunt pusi mereu pe surprize, facand tot posibilul sa le isi vada partenerii fericiti. 
 
Varsator. Sunt nativii cei mai dedicati ai zodiacului, care prefera relatiile de lunga durata si nu vor calca niciodata stramb. Se indragostesc greu, insa atunci cand o fac sunt capabili sa ii ofere partenerului tot ce isi doreste. Sunt foarte atenti cu persoanele din jur si isi aleg cu mare atentie persoana iubita. Nu se multumesc cu putin, nu vor sa se joace intr-o relatie, nu suporta minciunile si ascunzisurile. Isi doresc o relatie stabila care sa duca spre formarea unei familii. 
 
Scorpion. Chiar daca ii stim ca si nativi posesivi si plini de orgoliu, Scorpionii isi doresc relatii de lunga durata, ei nefiind adeptii aventurilor. Pot fi romantici daca simt ca au intalnit persoana potrivita si chiar au curajul sa faca fapte marete. Ei nu fac niciun pas daca nu sunt pregatiti pe deplin, nu vor asculta niciodata de gura lumii si vor fi intotdeauna acolo cand este nevoie de ei. Cu toate astea, Scorpionii sunt cam gelosi, caracteristica ce ii defineste, mai ales daca au fost raniti. Este in masura sa ofere totul, insa daca i-au fost ranite sentimentele, atunci nu mai tine cont de nimic. 
 
Rac. Sunt nativii zodiacului cei mai linistiti si mai ales fideli. Nu isi doresc sa piarda vremea, ba mai mult, sunt pregatiti oricand sa faca pasul cel mare. Nu este in stare sa isi tradeze partenerul, dar nici nu poate accepta sa fie tradat. Racii se indragostesc repede si sufera mult daca nu primesc aceleasi sentimente, asa ca, daca nu iti doresti o relatie serioasa cu un native Rac, atunci nu ii crea asteptari. 

Sursa foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Mind Aerobics


Descoperiti aceasta inovatie demna de Premiul Nobel care va poate imbunatati functiile cerebrale prin sunete A fost dovedit stiintific faptul ca aceasta tehnologie audio revolutionara dezvolta abilitatile mentale  inlatura stresul imbunatateste capacitatea de concentrare si creativitatea imbunatateste memoria aduce o stare...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.25 din 5 - 8 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
    Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
    In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0