Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Limba Franceza pentru clasele 0-IV: fise de lucru pentru invatarea distractiva si fixarea primelor notiuni

de Alina Ilie la 2024-02-07
Limba Franceza pentru clasele 0-IV: fise de lucru pentru invatarea distractiva si fixarea primelor notiuni
Invatarea limbii franceze prin intermediul fiselor de lucru reprezinta o metoda inovatoare si placuta pentru copiii din clasele 0-IV. Exista vreun copil caruia nu-i place jocul? Nu cred! Practica a demonstrat ca cele mai bune rezultate se obtin atunci cand intreg procesul de predare-invatare a unei limbi straine se face intr-un mod distractiv, atractiv, interesant. Cand dispare constrangerea, procesul devine mai usor, atragator si eficient.


Solutia o constituie metoda cu fise. Aceasta presupune ca exercitiile sa fie prezentate sub forma unor fise de lucru:
 
 - grupate logic intr-un biblioraft (format A5)
 - redactate cu fonturi atractive, usor lizibile, colorate
 - excelent structurate din punct de vedere pedagogic pentru imbogatirea continua, asimilarea  si consolidarea cunostintelor de vocabular si gramatica
 - continand exercitii atractive, distractive care asigura repetitia informatiilor primite de la  profesori 
 - care contribuie la asimilarea mai usoara, placuta si pe termen indelungat a cunostintelor!

Ofera-i ACUM copilului tau sansa de a deprinde primele notiuni de limba franceza prin joc, utilizand Culegerea pentru invatarea limbii franceze - Fise de lucru pentru clasele 0-IV
 
Copilul tau:
 
 - este indemnat la joc
 - este provocat sa ia decizii
 - capata incredere in fortele proprii
 - dezvolta abilitati de comunicare
 - isi antreneaza memoria, capacitatea de retinere, rationament, redarea a unor notiuni/informatii - toate intr-o limba straina noua: franceza!
 
Comanda acum pentru copilul tau Culegere pentru invatarea limbii franceze - Fise de lucru pentru clasele 0-IV! Asigura-i acum metoda optima de invatare, fara presiune, fara stresul temelor nesuferite! Fiindca invatarea, desi serioasa, se face acum prin joc!

De la “Bonjour!” la benzi desenate, cu ajutorul fiselor de lucru 
 

Invatarea unei limbi straine reprezinta intotdeauna o calatorie fantastica inceputa in fata unor porti pe care trebuie sa le deschizi rostind cuvinte magice de salut. Drumul te poarta prin istoria si cultura unui alt popor, iti povesteste despre traditii si obiceiuri, te invata sa deprinzi melodia limbii vorbite in acel spatiu, facandu-te sa te simiti “acasa”.
 
Structurate intr-o ordine logica, notiunile necesare invatarii limbii franceze se regasesc pe fise specifice fiecarui nivel de cunoastere incepand de la clasa pregatitoare si mergand pana la clasa a IV-a.
 
La nivelul clasei pregatitoare, copilul va invata sa salute, sa se prezinte, sa numeasca obiectele din clasa ori personajele de benzi desenate. Isi va imbogati vocabularul cu denumiri ale corpului uman, nume de jucarii, poezii, cantece si jocuri specifice varstei si scopului propus - invatarea limbii franceze.
 
E timpul identificarii si invatarii numelor de culori, animale, mobilier. Exercitiile propuse stimuleaza elevul sa faca alegeri potrivite, sa gaseasca solutii  prin asociere ori sa completeze spatiile goale scriind raspunsul corect. Fisele contin si rezolvarile exercitiilor insotite de explicatii.
 
Vocabularul elevului se imbogateste cu noi termeni si notiuni, permitand discutii si mici compuneri despre obiecte si activitati legate de mediul scolar ori din mediul casnic. Acum elevul poate vorbi despre sine (descriere) ori despre alta persoana, poate povesti si furniza amanunte despre eroii povestilor, despre sarbatori, jocuri, poezii si cantece.
 
La acest nivel, copiii capata notiuni despre familie si persoanele care o alcatuiesc, despre actvitatile acestora- cumparaturi de alimente, imbracaminte etc. Invata totul despre numerale, pot discuta deja despre personajele filmelor vizionate si se pot distra cu noi jocuri, poezii si cantece.
 
Casa, repaosul in familie, meserii, placeri, vacante, zilele saptamânii, lunile anului, anotimpuri, vreme, oras – toate constituie teme pentru exercitiile de pe fisele de lucru pentru clasa a IV-a. Pentru a veni in ajutorul elevilor, fisele contin si sugestii de rezolvare din partea autorilor.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori


Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Alina Ilie
Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre limba franceza

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0