Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 trucuri vestimentare care te ajuta sa pari mai slaba

de Ana-Maria Tudor la 2020-09-28
5 trucuri vestimentare care te ajuta sa pari mai slaba
Indiferent de varsta, fiecare dintre noi apelam zilnic la o multime de trucuri care sa ne ajute sa aratam mai bine, mai slabe, mai luminoase, mai frumoase.


Stiai ca pentru a arata mai slaba cu cateva kilograme nu ai neaparat nevoie de o cura de slabire, ci trebuie sa tii cont doar de cateva trucuri vestimentare?

Iata cateva ponturi care te vor ajuta sa pari mai slaba cu cateva kilograme:

Blugii cu talie inalta, prietenii tai cei mai buni - Indiferent daca alegi sa ii porti cu tricou sau camasa, cu tenisi sau cu pantofi cu toc, blugii cu talie inalte ajuta

Bluzele cu linii verticale - in primul rand, sunt intotdeauna la moda. Bonus, te ajuta sa pari mai inalta si mai subtire in talie. Evita cu orice pret liniile orizontale, care te vor face sa pari mai plinuta decat esti de fapt.

Culorile inchise, ideale - nu doar hainele negre te ajuta sa pari mai slaba cu cateva kilograme, ci toate tinutele inchise la culoare: gri, bleumarin, verde inchis sau maro. Nu te feri sa le porti!

Renunta la colanti si pantaloni din latex - aceste piese vestimentare se muleaza perfect pe corp si iti evidentiaza kilogramele in plus.

Burtierele din bumbac - solutia rapida in caz de urgenta. Sunt ideale pentru situatiile in care trebuie sa porti o rochie mulata pe corp, daca nu ai o talie tocmai de viespe.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Mind Aerobics


Descoperiti aceasta inovatie demna de Premiul Nobel care va poate imbunatati functiile cerebrale prin sunete A fost dovedit stiintific faptul ca aceasta tehnologie audio revolutionara dezvolta abilitatile mentale  inlatura stresul imbunatateste capacitatea de concentrare si creativitatea imbunatateste memoria aduce o stare...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.75 din 5 - 12 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0