Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum sa arati mai slaba chiar acum

de Alina Negrutiu la 2014-06-18
Cum sa arati mai slaba chiar acum
Urmezi un plan alimentar sanatos (in cea mai mare parte a timpului) si faci sport. Simti cum devii mai sanatoasa si stii ca, nu peste multe vreme, vei arata la fel de bine precum te simti. Si, totusi, kilogramele par a nu se da duse. Si, desi acest lucru nu inseamna neaparat ceva grav, poate fi destul de frustrant. Caci vrei sa fii slaba si vrei asta chiar acum.


Solutia: foloseste garderoba ca arma secreta. Nu, nu te va ajuta sa slabesti. Dar hainele potrivite te vor face sa pari mai supla. De fapt, multe dintre trupurile acelea „perfecte” pe care le vedem defiland la televizor sunt rezultatul alegerilor vestimentare destepte. Folosesc hainele sa-si echilibreze proportiile. Corpul tau este ca o sculptura careia ii poti da forma vizuala in concordanta cu obiectivele tale.
De unde incepi insa? In primul rand, respira adanc si uita-te bine la tine in oglinda. Concentreaza-te pe forma generala a corpului, pe raportul dintre partea de sus si cea de jos, pe detalii cum ar fi structura osoasa, latimea umerilor, lungimea gatului, amploarea soldurilor. Aceste zone sunt esentiale pentru echilibrarea oricarui tip de silueta. 
Daca partea de sus e mai ampla, trebuie sa adopti un stil care minimizeaza partea de sus si accentueaza partea de jos.
La fel, daca partea de jos este mai proeminenta, incearca sa atragi privirea spre trunchi. Adica poarta coliere si culori puternice langa chip si culori inchise in partea de jos.
Obiectivul tau este sa obtii o imagine echilibrata, simetrica intre sus si jos, asa ca, atunci cand te uiti in oglinda, sa vezi un tot, fara ca nimic sa iasa in evidenta.
In plus, fii atenta la detalii gen torso lung vs scurt, sani mari sau mici si vezi unde sunt localizate kilogramele in plus.
Oricare ar fi zona corpului care nu este in proportie buna cu restul, aceea este cea pe care trebuie s-o abordezi prin imbracare corectiva.
Marimea conteaza. Ce scrie pe eticheta, nu.
Desi echilibrul vizual este important, la fel si purtarea masurii corecte. Suna simplu, insa este domeniul unde facem cele mai multe greseli. Daca dam peste un articol vestimentar care incape pe noi, nu inseamna ca acesta este si bun. Prietena cea mai buna a unei femei plinute este croitoreasa, caci un tiv la inaltimea potrivita sau o maneca suficient de lunga pot face un outfit banal sa para luat de la o casa de moda.
Hainele prea largi sunt un esec. Daca ai marimea 38 si iti o bluza 40, nu este un sfarsit de lume. Daca insa esti marimea 50 si iti iei un 52, diferenta se va vedea. Este greu sa iei aceasta decizie, pentru ca este vorba despre o intreaga experienta psihologica.
Pentru a scapa de stres, ignora marimea de pe eticheta si alege ce ti se potriveste. Trebuie sa iti incapa degetul intre peile si material. Daca spatiul este mai mare, hainele sunt lalai. Daca este mai mic, vei parea mai greoaie.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre fashion

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre slabire

Cele mai citite articole

Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0