Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

6 nuante de par la moda in 2018

de Viorica Ghinea la 2018-01-15
6 nuante de par la moda in 2018
Inceputul unui an nou reprezinta o ocazie buna pentru a face o schimbare beauty. Daca vrei sa fii in tendinte in urmatoarele 12 luni, atunci trebuie sa te informezi in privinta nuantelor de par la moda in anul 2018. Iata ce culori vor face ravagii in acest an!


1. Ombre auriu, printre cele mai asteptate nuante de par ale anului 2018


Erai curioasa sa afli daca se mai poarta ombre in 2018? Ei bine, trendul care a facut ravagii in ultimele sezoane refuza sa paraseasca topul tendintelor. Dar ia in calcul ca specialistii in domeniu propun o schimbare interesanta in ceea ce priveste acest trend. Nu se mai face trecerea brusca de la o schimbare la alta, ci are loc un degradeu natural si subtil. Ombre se incepe de la radacina firelor de par si se sfarseste la varfuri, unde culoarea trebuie sa faca parte din paleta nuantelor de blond deschis.

 

A post shared by KRISTIN ESS HAIR (@kristin_ess) on

2. Burnt Orange, o culoare de par perfecta pentru femeile pasionale


Daca te numeri printre femeile intense, atunci cu siguranta nu te va reprezenta bine o nuanta de par simpla. Ai nevoie de una dintre acele nuante de par aprinse, care te fac instant sa iesi din anonimat, asa cum este Burnt Orange.

 

A post shared by Anh Co Tran (@anhcotran) on

3. Ochi de tigru ramane in tendinte si in 2018


Nuanta “ochi de tigru” a fost una dintre cele mai interesante nuante de par ale anului 2017, asa ca nu avea cum sa iasa prea curand din tendinte. Daca nu ai reusit pana acum sa te bucuri de farmecul acestui stil, te invitam sa il incerci. Combinatia dinre nuante de miere, chihlimbar si ciocolatiu deschis este cuceritoare. Orice femeie care va purta aceasta nuanta de par in 2018 va prinde mai multa incredere in ea.

 

A post shared by Tiger Eye Hair (@tigereyehair) on

4. Mov ciocolatiu, una dintre cele mai indraznete nuante de par in 2018


Aceasta este cu siguranta una dintre cele mai controversate nuante de par ale anului 2018. Combinatia dintre cele doua nuante este perfecta pentru femeile brunete care vor sa incerce ceva diferit in acest an.

5. Baby Blonde, printre nuantele de par la moda in 2018


Daca vrei sa te vopsesti blond in acest an, afla ca printre nuantele de par vedeta ale momentului se afla Baby Blonde. Aceasta este potrivita mai mult pentru femeile cu parul deschis la culoare pentru ca este mai greu de intretinut. Nu sta prea mult pe ganduri inainte sa optezi pentru aceasta nuanta de par deoarece specialistii o recomanda in special in lunile reci ale anului.

 


 

A post shared by HAIR PAINTERS™ (@hairpainters) on


6. Strawberry Rose, o incantare pe lista nuantelor de par din 2018
Rozul capsuna este una dintre cele mai frumoase nuante de par ale anului 2018, asa ca ar trebui sa te bucuri si tu de farmecul acesteia. Nu iti face griji in privinta faptului ca nu te-ar avantaja pentru ca specialistii ne dau o veste buna. Aceasta culoare de par se potriveste oricui.

 

A post shared by Suite One (@suiteonelv) on


Ce parere ai despre aceste nuante de par la moda in 2018? Care te atrage cel mai mult?


Foto: pixabay.com, instagram.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Mind Aerobics


Descoperiti aceasta inovatie demna de Premiul Nobel care va poate imbunatati functiile cerebrale prin sunete A fost dovedit stiintific faptul ca aceasta tehnologie audio revolutionara dezvolta abilitatile mentale  inlatura stresul imbunatateste capacitatea de concentrare si creativitatea imbunatateste memoria aduce o stare...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.29 din 5 - 41 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre tendinte

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0