Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 Culori pentru par care vor fi la moda in anul 2019

de Sunt Fericita la 2018-12-28
5 Culori pentru par care vor fi la moda in anul 2019
2019 vine cu o multime de schimbari si in ceea ce priveste culoarea si aranjarea parulu, nu doar pentru culoarea hainelor. Daca pana acum nu am stiut sa punem prea mult accent pe coafuri, iata ca anul 2019 vine cu cateva noutati. Culorile sunt elegante si pot fi incercate pentru orice categorie de varsta.


Inceputul de an este un bun moment sa faci cateva schimbari in ceea ce priveste aspectul fizic. Pentru a te ajuta sa iei o decizie mai usor, iata cateva culori de par care sunt in tendinte in anul 2019.
 
Castaniu cu suvite blonde. Nuantele naturale de castaniu ori saten sunt acum reinventate. In 2019, pentru a iesi in evidenta iti poti face cateva suvite aurii. Acest look iti ofera si un volum mai mare al parului si iti lumineaza chipul. Coafura se intretine usor, iar suvitele nu se decoloreaza repede avand in vedere ca nuanta ta naturala este de saten sau castaniu.
 
Negru intens. Nu vorbim aici despre acel tip de negru gotic, ci de o nuanta intensa de negru, dar care in primul rand iti evidentiaza stralucirea parului. Daca alegi sa iti vopsesti parului negru ai grija ca intensitatea sa fie cea dorita, altfel nu vei obtine o culoare in tendinte. De asemenea, parul negru are nevoie si de o ingrijire aparte, de produse de spalare si de intretinere a culorii, dar si de un sampon fara sulfati.
 
Blond cenusiu. Nu stim cand vreodata va iesi din tendinte aceasta culoare frumoasa de blond cenusiu. Intr-adevar este o culoare pretentioasa care nu este potrivita pentru oricine. Daca vrei sa risti si esti o persoana indrazneata, atunci incearca blond cenusiu. Culoarea mai inchisa este la radacina, iar acest lucru este un avantaj deoarece iti acopera si firele de par alb, daca ai. Blondul cenusiu este o culoare eleganta si plina de mister, care se potriveste atat pentru parul lung, cat si pentru cel scurt.
 
Roz pastelat. Deja de cativa ani in tendinte, rozul se pastreaza la moda si in anul 2019. Este o nuanta de roz deschis, care se asorteaza foarte usor si care iti scoate in evidenta trasaturile fetei. Pe langa rozul pastelat, au mai fost recomandate pentru anul 2019 si nuante pastelate de albastru si lavanda.
 
Blond deschis auriu. O vezi des la bebelusi deoarece este o nuanta naturala de blond auriu, insa in anul 2019 o vei vedea si la doamnele si domnisoarele care isi doresc sa fie in tendinte. Este o culoare calda, care te ajuta chiar sa intineresti cu cativa ani si care reuseste sa iti evidentieze intr-un mod placut trasaturile.

Sursa foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
De dor de sufletul lui Andersen - Nichita Stanescu


Texte cu o circulatie foarte restransa si texte inedite ale poetului Nichita Stanescu – un mic tezaur care a stat ascuns vreme de decenii Volumul contine si un corp de texte originale recoltate din arhiva personala a autorului de sotia sa Comoara a fost pastrata de autor intr-un dosar pe coperta caruia a scris De dor...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
    In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
    In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0