Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum sa te simti bine in pat: iata schimbarile pe care trebuie sa le faci!

de Viorica Ghinea la 2017-07-27
Cum sa te simti bine in pat: iata schimbarile pe care trebuie sa le faci!
Viata ta sexuala nu iti mai ofera nicio implinire? Indiferent ca nu ai cunoscut niciodata senzatii erotice intense ori ca in ultima perioada nu ai mai avut parte de ele, invata cum sa te simti bine in pat alaturi de partenerul tau. Iata trucurile pe care orice femeie trebuie sa le stie in dormitor!


Invata sa iti iubesti corpul

Reprezentantele sexului frumos care se bucura de o viata sexuala implinita au o impresie buna despre corpul lor. Nu ai cum sa te simti bine in pat daca lasi complexele sa iti fure placerea. Prin urmare, trebuie sa inveti sa iti iubesti trasaturile corporale asa cum sunt ele si sa pui accent pe cele care iti plac mai mult. Pune-le in valoare atunci cand esti cu partenerul tau si nu numai ca vei prinde mai multa incredere in tine, dar vei deveni si mai sexy in ochii lui. Uita de kilograme in plus si de celulita si simte-te bine alaturi de cel drag!

Incepe preludiul in afara dormitorului ca sa te simti bine in pat

Preludiul nu ar trebui sa inceapa doar in dormitor, ci si in afara acestuia pentru a cunoaste placerea la cote inalte. Asadar, gandeste-te la lucruri care iti incita imaginatia si iti vei pregati corpul si mintea pentru cele mai interesante partide erotice pe care le-ai avut in viata ta. Ca sa condimentezi atmosfera, trimite-i partenerului tau cateva mesaje sexy. Cu siguranta se va gandi la tine intreaga zi si singura dorinta din inima va fi sa te vada si sa te simta cat mai repede in bratele lui.

Pune accent pe conexiunea intima

Nu te mai gandi la toate grijile acumulate peste zi si lasa-te in voia placerii erotice. Simte intens fiecare senzatie si orgasmul nu se va lasa prea mult asteptat. Stabileste o conexiune intima puternica cu partenerul tau si veti reusi sa transformati fiecare moment in ceva unic. Atunci cand vei reusi sa te eliberezi de ganduri negative, vei invata cum sa te simti bine in pat.

Cum sa te simti bine in pat daca nu ii spui ce iti place?


Nu trebuie sa iti fie rusine sa vorbesti cu partenerul tau despre ceea ce iti place in pat. Poate ca astepti ca el sa iti descopere fiecare zona erogena, insa nu are cum sa iti citeasca gandurile, asa ca trebuie sa lasi deoparte toate temerile si sa discuti deschis cu el. Totusi, daca chiar iti este rusine sa vorbesti despre fanteziile tale, ghideaza-l cu ajutorul mainilor si al gemetelor. Astfel va sti cand este pe drumul cel bun si cand nu.

Incearca ceva nou

Monotonia este unul dintre dusmanii de temut ai unei vieti sexuale implinite. Singura modalitate de a o indeparta din dormitorul tau este sa pui in practica ceva nou. Spre exemplu, incercati o pozitie noua ori faceti dragoste intr-un loc in care nu ati mai facut pana acum. Lasati-va imaginatia libera si cu siguranta va vor veni multe idei interesante.  Este momentul sa dati frau liber fanteziilor pe care le-ati tinut pana acum doar pentru voi. Altfel cum sa te simti bine in pat daca nu iei nicio atitudine in aceasta privinta?

Tine cont de aceste sfaturi si nu te vei mai intreba de acum incolo cum sa te simti bine in pat.


Foto: pexels.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Revolutia Menopauzei


In acest moment lucrarea se afla in curs de retiparire De indata ce va ajunge in stoc va vom trimite comanda dvs cu prioritate   Descopera alternativa naturala fara medicamente Poti duce din nou o viata normala Cercetatorii au descoperit ca ADN-ul personal determina modul in care corpul tau metabolizeaza estrogenul precum si cat de...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.83 din 5 - 6 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre cupluri fericite

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0