Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Sa ii intelegem pe barbati... dupa gesturi si postura

de Sunt Fericita la 2017-06-09
Sa ii intelegem pe barbati... dupa gesturi si postura
De multe ori femeile si barbatii sunt parca pe lungimi de unda diferite. Desi poate isi doresc acelasi lucru, timiditatea, teama sau gesturile interpretate gresit pot distruge orice sansa de comunicare. Barbatii vorbesc putin si nu spun intotdeauna tot ceea ce gandesc. Din fericire pentru noi, femeile, gesturile si postura corpului tradeaza poate mai mult decat ar putea exprima ei vreodata prin cuvinte - si nu sunt baliverne, este chiar o stiinta care studiaza aceste comportamente non-verbale. Asadar, iata cum putem sa ii intelegem pe barbati dupa gesturi si postura...


CAND SE UITA IN OCHII TAI, e un semn clar ca te place. Si daca te place, il vei prinde ca se uita la tine chiar daca tu te uiti in alta parte. Te place si daca i se dilateaza pupilele cand te priveste si daca zambeste sau mentine contactul vizual in timp ce asculta.

TINE CAPUL APLECAT INTR-O PARTE. Este un obicei de-al barbatilor si e un gest pe care il face de multe ori fara sa isi dea seama. Daca isi apleaca astfel capul in timp ce te priveste, inseamna ca este atras de tine.

ZAMBESTE. Zambetele pot fi de doua feluri: false sau adevarate, iar ca sa iti dai seama care-i care, trebuie sa il privesti in ochi. Iti poti da seama ca este adevarat, din inima, atunci cand zambetul i se citeste si in ochi - atunci inseamna ca se bucura ca te vede. Daca zambeste pe jumatate, atunci fie incearca sa flirteze cu tine, fie nu e sincer si ascunde ceva.

ISI RIDICA SPRANCENELE cand te vede, ca intr-un gest de mirare. Poti sa stai linistita, nu vrea sa te certe si nici nu e ceva in neregula cu modul in care te-ai imbracat; e semn de atractie si surpriza placuta - baiatul e numai foarte bucuros sa te vada si chiar a asteptat cu nerabdare intalnirea voastra.

ISI FRAMANTA MAINILE SI SE SCARPINA LA URECHE. Astea sunt semne de nervozitate, care arata ca iti ascunde ceva, ca te minte sau ca de abia asteapta sa se termine intalnirea.

ITI ARANJEAZA O SUVITA DE PAR. Ca in filmele romantice, asta e semnul unui prim contact. Inseamna ca flirteaza, ca atentia lui este indreptara spre tine, dar este si un gest protector in acelasi timp, care arata ca tine la tine si la ceea ce simti si gandesti, iar parerile tale conteaza pentru el.

ITI OFERA MANA LUI CAND VA PLIMBATI. Este, iarasi, un semn de atractie, prietenie, sprijin. Daca sunteti numai prieteni sau colegi, e foarte posibil ca el sa fie atras de tine.

STA DREPT, CU PIEPTUL INAINTE. Dincolo de faptul ca poate il doare spatele si vrea sa isi indrepte postura, acesta este un gest prin care vrea sa te impresioneze.

E INDREPTAT INSPRE TINE. Postura aceasta arata ca este interesat de tine si de ceea ce spui.

ISI INCORDEAZA PUMNII. Daca nu cumva are o afectiune care sa il determine sa faca asta, inseamna ca are probleme cu controlul temperamentului. Ramai calma si incearca sa nu il enervezi.

Iata cele 4 reguli de aur pentru o buna comunicare in cuplu>>

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Mind Aerobics


Descoperiti aceasta inovatie demna de Premiul Nobel care va poate imbunatati functiile cerebrale prin sunete A fost dovedit stiintific faptul ca aceasta tehnologie audio revolutionara dezvolta abilitatile mentale  inlatura stresul imbunatateste capacitatea de concentrare si creativitatea imbunatateste memoria aduce o stare...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.96 din 5 - 159 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre intelegem

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre barbati

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre gesturi

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre postura

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0