Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

10 obiceiuri ale cuplurilor fericite

10 obiceiuri ale cuplurilor fericite
De ce este nevoie pentru a fi fericit intr-o relatie? Obiceiul este un comportament pe care il faci automat si care suscita efort minim de intretinere, iti ia cel putin 21 de repetare zilnica pentru ca un comportament nou sa devina obicei. Daca esti interesata sa-ti imbunatatesti casnicia, iata 10 obiceiuri ale cuplurilor fericite pe care le poti imprumuta si tu.


1. Merg la culcare la aceeasi ora. Iti amintesti de inceputurile relatiei cand abia asteptati sa mergeti in dormitor sa faceti dragoste? Cuplurile fericite rezista tentatiei de a merge la culcare la ore diferite. Merg in pat la aceeasi ora, chiar daca unul dintre parteneri se trezeste mai devreme sa faca unele lucruri, in timp ce celalalt doarme. Cand se ating, iubirea lor renaste, chiar daca nu si-o consuma in plan fizic.
2. Isi cultiva interese comune. Dupa ce pasiunea se domoleste, se poate sa vedeti ca aveti putine lucruri in comun. Dar nu minimiza importanta activitatilor pe care le puteti face impreuna si de care sa va bucurati la comun. Daca nu aveti interese comune, dezvoltati-le. In acelasi timp, nu uita si de ce iti place tie, caci vei parea mai atractiva in ochii partenerului si nu vei deveni prea dependenta de el.
3. Se tin de mana sau merg umar langa umar pe strada. In loc sa stai cu doi pasi in urma lui, simte-te confortabil langa partenerul tau. De ce vrei sa-l lasi sa se uite in stanga si-n dreapta?!
4. Nu uita de incredere si de puterea de a ierta. Chiar daca aveti o neintelegere, nu te ambala atat de tare, incat sa devii neincrezatoare. 
5. Se concentreaza mai mult pe ceea ce partenerul face bine decat pe ceea ce face rau. Daca ii tot cauti nod in papura, nu vei epuiza „subiectele” niciodata. Daca insa cauti ceea ce face bine, nici aici nu vei duce lipsa de lucruri de care sa te agati. Cuplurile fericite accentueaza partea pozitiva a vietii.
6. Se imbratiseaza de indata ce se vad dupa ce vin de la munca. Pielea noastra are memoria „atingerii bune” (dragostea), a „atingerii rele” (abuzul) si a lipsei de atingere. Cuplurile care se saluta si se ating isi imbaiaza pielea in atingere buna ceea ce le da forta sa lupte cu lumea.
7. Isi spun „te iubesc” si „o zi buna” in fiecare dimineata. Iata un mod excelent de a-ti imbarbata partenerul sa lupte cu traficul sau vremea mohorata de afara.
8. Isi spun „noapte buna” in fiecare seara, indiferent de ceea ce simt. Asa ii spui partenerului ca, indiferent de cat de suparata esti pe el, vrei sa faci parte din relatia voastra. Spune ca ceea ce aveti impreuna este mai important decat o neintelegere trecatoare.
9. Se suna si in timpul zilei. Pentru a vedea cum se simt. Pentru a fi mai sincronizati atunci cand se inatlnesc dupa munca. De exemplu, daca partenerul are o zi oribila, este normal sa nu te astepti sa fie foarte entuziast cand ajunge acasa.
10. Partenerii care formeaza un cuplu fericit sunt mandri sa fie vazuti unul in prezenta celuilalt. Se si lauda intr-un fel, dar, mai mult, ii spun lumii ca apartin unul celuilalt.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.56 din 5 - 8 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre cuplu

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre cupluri fericite

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre casnicie fericita

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre te iubesc

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0