Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Sfaturi si idei pentru o noapte "fierbinte" de weekend

Sfaturi si idei pentru o noapte
E weekend: gata cu trezitul de dimineata, gata cu termenele limita pentru proiecte, e timpul sa te relaxezi... si cum altfel mai bine, decat cu iubitul tau. Planuieste o noapte fierbinte de weekend, cand aveti timp suficient sa aplicati in realitate toate fanteziile de care nu aveti timp in zilele de lucru. Si pentru ca totul sa fie cat mai incitant, iata cateva sfaturi si idei pentru o noapte fierbinte de weekend...


Fie ca ai un iubit nou si vrei sa il impresionezi, fie ca intentionezi sa schimbi un pic rutina in care ai intrat, fara sa vrei, cu sotul sau iubitul tau, o seara romantica petrecuta impreuna poate fi scanteia care va va apropia si mai mult. O atmosfera deosebita, cateva lumanari, o cina speciala cu gustari afrodiziace, cateva jucarii sexuale... iata cateva idei pentru o noapte fierbinte.

In primul rand, pregateste-te din timp pentru noaptea fierbinte din weekend. Cumpara din timpul saptamanii lumanari parfumate si musai cateva alimente afrodizace. Apoi aranjeaza atmosfera dupa cateva idei simple. Aseaza cateva lumanari parfumate in dormitor si in sufragerie, pentru ca lumina calda si romantica e relaxanta si creaza o atmosfera senzuala. Pune pe noptiera o lotiune sau un ulei de masaj, pentru a-l seduce cu atingerea ta - se spune ca masajul este un bun preludiu pentru o noapte de neuitat. Nu uita nici de faimoasele jucarii sexuale - alege cateva pe care pe preferi sau surprinde-l cu ceva nou - indrazneala ta il va incita si mai mult. Daca nu ai jucarii sexuale, poate e un moment bun sa iti cumperi si sa experimentezi - ideea e ca, desi e posibil sa nu gasesti ceva ce ti se potriveste din prima, odata ce vei incepe sa experimentezi, nu vei mai dori sa te opresti. Daca este prima noapte petrecuta cu el, nu uita ca prezervativele sunt absolut necesare pentru siguranta si sanatatea ta (trebuie sa le folosesti chiar daca iei pastile anticonceptionale, pana aflii trecutul lui).

Imbraca-te cu o lenjerie sexy - va fi micul tau secret si va creste asteptarile pentru noaptea fierbinte ce va urma. Poarta pantofi cu toc inalt - daca suporti -, pentru ca acestia scot in evidenta fesele si coapsele. Da-ti cu parfumul tau preferat, dar nu in exces si numai in locurile stiute de noi, femeile: partea interioara a incheieturilor, in spatele urechilor si dupa genunghi. Nu iti da cu parfum pe gat, sani sau in alte "parti" importante, pentru ca  acesta va ascunde mirosul tau natural, incarcat cu feromoni; si in plus, acelea sunt locuri in care speri si e foarte posibil sa te sarute... iar parfumul e o substanta chimica cu gust oribil.

Pana ajunge la tine, da-i mesaje incitante: trimite-i o fotografie cu lenjeria pe care o porti, cu cele cateva jucarii sexuale pe care le-ai ales, cu tine intr-o pozitie provocatoare sau trimite-i un mesaj in care sa-i spui, prin cuvinte, ce doresti sa se intample odata ce ajunge acasa... si sa nu te miri daca iti va aparea in prag cu rasuflarea intretaiata si usor obosit, pentru ca, dupa toate mesajele astea, mai mult ca sigur a fugit pe strada si a urcat scarile in fuga fara sa mai astepte liftul, ca sa ajunga mai repede la tine.

Odata ce il ai langa tine, pune o muzica potrivita, luati o cina usoara si consumati alimentele afrodiziace pe care le-ai pregatit - sampanie sau un vin rosu cu procent foarte mic de alcool, ciocolata, capsune cu frisca, ananas, stridii, struguri, etc. Flirteaza cu el in timpul mesei, iar daca nu vreti sa va duceti direct in dormitor, puteti juca un joc obisnuit, dar cu reguli noi si incitante...

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori


Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.17 din 5 - 918 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre idei

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre sfaturi

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre atmosfera

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0