Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Vreau sa slabesc - Iata ce te invata nutritionistii despre pierderea kilogramelor in plus

de Camelia Diaconu la 2018-07-17
Vreau sa slabesc - Iata ce te invata nutritionistii despre pierderea kilogramelor in plus
Sa slabesti intr-un mod sanatos nu este deloc un proces usor. O dieta de slabit, pe langa alimentatie, presupune si un intreg stil de viata echilibrat, care sa contina exercitii, odihna si efort. Pentru ca nu intotdeauna reusesti sa obtii rezultatele pe care ti le doresti, nutritionistii iti vin in ajutor si iti dau cateva sfaturi. Iata care sunt cele mai importante!


Afla cum sa slabesti mai usor daca asculti sfaturile nutritionistului

Odihneste-te. Daca vrei sa slabesti, atunci asigura-te ca in fiecare zi dormi atat cat organismul tau are nevoie. Lipsa somnului nu va face altceva decat sa iti provoace pofta de mancare si, de obicei, mancare nesanatoasa, dulciuri sau fast food. Oboseala acumulata se rasfrange doar la nivelul alimentatiei, consumand mult mai multe calorii decat este necesar in mod normal.
 
Renunta la alcool. Consumul bauturilor alcoolice in timpul unei cure de slabire nu face altceva decat sa iti blocheze organismul deoarece intrerupe metabolismul grasimilor. Mai mult de atat, alcoolul contine calorii si carbohidrati, iar cea mai pacatoasa bautura este berea consumata in cantitati mari.
 
Consuma zahar cu moderatie. Alimentele bogate in zahar sunt raspunzatoare in mod direct de kilogramele in plus acumulate. Zaharul se poate ascunde si in spatele denumirilor precum fructoza, sirop de porumb, dextroza, dar si altele. Pentru a te asigura ca stii ce mananci, incearca sa inveti sa citesti cat mai bine eticheta produsului deoarece zaharul consumat in exces poate duce si la numeroase probleme de sanatate. 
 
Consuma multe fibre. Consumul regulat de fibre te poate ajuta sa ajungi la senzatia de satietate mult mai repede, in felul acesta, vei manca doar atat cat corpul are nevoie. In cazul femeilor, nutritionistii recomanda o cantitate de 25 de grame de fibre, in timp ce barbatii pot consuma o cantitate de 38 de grame. 
 
Fa cat mai mult sport. Miscarea ne ajuta sa fim sanatosi si sa obtinem rezultatele pe care ni le dorim. Intr-o cura de slabire, vei vedea mai repede rezultatele in momentul in care faci miscare cel putin de doua ori pe saptamana. Daca nu ai timp de mers la sala, atunci incearca sa renunti la masina sau la alte mijloace de transport si sa mergi cat mai mult pe jos. Incearca, de asemenea, sa faci si exercitii de cardio aproape in fiecare zi.
 
Controleaza cantitatile de mancare. Cel mai important aspect atunci cand iti doresti sa slabesti este sa tii cont de cantitatile de mancare pe care le consumi. Nu este important decat ce mananci, ci si cat mananci. Pentru a evita portiile prea mari, incearca sa iti schimbi setul de farfurii si sa iti pui de fiecare data portia intr-o farfurie mai mica. 
 
Nu te grabi sa termini de mancat. Daca te vei grabi sa mananci, vei ajunge sa mananci mai mult. Senzatia de satietate apare la scurt timp dupa ce ai terminat de mancat, asa ca incearca sa faci mici pauze cand mananci, pentru a-ti da seama daca mai ai nevoie. 

Sursa foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.71 din 5 - 7 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
    Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
    In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0