Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 semne ale unei relatii toxice

de Camelia Diaconu la 2018-10-08
5 semne ale unei relatii toxice
Filmele romantice ne induc dorinta de a avea si noi o relatie perfecta la fel ca cea a protagonistilor principali. In realitate, nu exista oameni perfecti, asadar nici relatii numai lapte si miere. Insa, ce ne facem atunci cand semnele pe care le primim sunt de dragoste, dar adevarul nu este tocmai asa? Iata cum iti dai seama daca esti intr-o relatie toxica.


Relatiile in care partenerul se gandeste mai mult la el decat la tine, ba chiar iti arata ca el conteaza mai mult, ar trebui sa iti ridice un semn de intrebare si sa le analizezi mai mult. Oamenii sunt diferiti, insa trebuie sa inveti sa faci diferenta intre oamenii care te iubesc cu adevarat si cei care doar se folosesc de tine pentru a iesi ei in evidenta. Intr-o relatie compromisurile la nesfarsit, dar si situatiile stanjenitoare in care esti pus de multe ori nu ar trebui sa existe. Tocmai din acest motiv, atunci cand vezi urmatoarele semne, evalueaza-ti inca o data relatia si vezi daca merita cu adevarat!
 
Partenerul tau are secrete. Cand descoperi intamplator un telefon in plus in ghiozdanul iubitului tau, atunci sa iti pui primul semn de intrebare. Este de la birou, ar putea fi raspunsul lui, insa de ce mereu il ascunde? Care este cu adevarat motivul? Mai mult de atat, daca observi ca nu discuta prea multe cu tine despre prietenii lui, nu iesiti impreuna prea mult si nici nu faceti activitati comune, care sa implice si alte persoane, atunci cu siguranta are ceva de ascuns. 
 
Se lauda doar pe el, iar pe tine nu te apreciaza. Oricat de multe lucruri bune ar face el, cu siguranta si tu ai calitati. Daca vezi ca partenerul tau obisnuieste sa isi laude doar calitatile lui, reusitele, job-ul, banii lui, atunci da-ti seama ca se iubeste doar pe el, iar pe tine nu te apreciaza. 
 
Te iubeste, dar filtreaza. Nu ii interzice nimeni sa priveasca in jurul lui, insa in momentul in care deja complimenteaza alte fete, discuta mai mult decat ar trebui cu ele, le face mici atentii ori trimite mesaje altor fete, atunci de fapt nu mai este iubire. Chiar daca tie iti spune ca te iubeste, in realitate acesta nu este un comportament de om iubitor si fidel.
 
Vorbeste urat despre fosta. Indiferent care a fost relatia lor, pe tine nu te priveste acest aspect, deci, de ce trebuie sa o jigneasca? Sa nu te gandesti ca in momentul in care compara relatia voastra cu cea dintre el si fosta, tu iesi in avantaj. S-ar putea doar sa fie doar unul dintre semnele care sa iti arate ca nu este bine sa mai continui relatia cu el.
 
Da mereu vina pe tine. Pentru orice lucru care nu ii este pe plac, da vina pe tine. Face des pe victima, mai ales atunci cand nu obtine ceea ce isi doreste, iar asta nu este relatia matura de care ai nevoie. Daca partenerul tau te face sa te simti iresponsabila si mai ales vinovata de orice lucru din jurul tau, atunci cu siguranta nu este omul potrivit pentru tine.

Sursa foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti


Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 4 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
    O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este cruciala pentru mentinerea ...
    In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0