Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 parfumuri inspirate pentru femei cu o personalitate puternica

de Sunt Fericita la 2019-08-22
5 parfumuri inspirate pentru femei cu o personalitate puternica
Atunci cand iti alegi parfumul, dincolo de aromele pe care le preferi, trebuie sa tii cont si de ce iti doresti sa transmita acesta. Un parfum bun trebuie sa fie un amestec de arome complementare, sa fie rezistent si sa se potriveasca personalitatii tale.


Majoritatea femeilor au in arsenalul lor mai multe parfumuri, pe care le folosesc in functie de ocazie, dar si de starea lor de spirit. De exemplu, parfumurile cu note orientale sau dulci sunt mai potrivite pentru seara, in timp ce parfumurile fresh sau florale pot fi purtate fara probleme in timpul zilei, la serviciu. Daca vrei ca parfumul pe care il porti sa fie unul cu o personalitate la fel de puternica ca a ta si sa devina o modalitate prin care iti poti exprima propriul stil, iata care sunt cele mai bune cinci parfumuri indraznete spre care te poti orienta:


Mon Jasmin Noir, Bvlgari


Parfumurile Bvlgari sunt recunoscute pentru aerul misterios in care te imbraca si pentru feminitatea aromelor, chiar si in cazul parfumurilor puternice ale brandului. Mon Jasmin Noir are vote de varf de lacramioara si lamaie, note de mijloc de iasomie si note lemnoase de baza, de mosc, patchouli si cedru, fiind perfect pentru femeile care adora aromele persistente si extravagante. Cu toate acestea, Mon Jasmin Noir are o anume delicatete si feminitate care il fac irezistibil, la fel cum se intampla cu multe dintre parfumurile firmei Bvlgari. 


The One, Dolce&Gabbana


The One de la Dolce&Gabbana este un parfum puternic si feminin, care simbolizeaza luxul si eleganta. Are note florale si orientale, de bergamota italiana si esente de mandarin, care se impletesc cu cele de piersica alba si lici (o planta tropicala originara din sudul Chinei). Aceste arome sunt completate de note inalte de iasomie, flori de portocal si vanilie, pentru a-i conferi un miros dulce, feminin, care te va face sa te simti cu adevarat „The One”.


Mon Guerlain, Guerlain


Parfumul „Mon Guerlain” imbina aromele feminine cu cele puternice, asa ca nu este o surpriza ca ambasadoarea acestui parfum a fost chiar actrita Angelina Jolie. Nu este un produs potrivit daca te numeri printre femeile timide sau pentru cele carora nu le place sa iasa in evidenta, intrucat mirosul sau puternic va face in asa fel incat nu vei trece neobservata. Desi Mon Guerlain este mai degraba un parfum de seara, o femeie puternica, stapana pe sine, nu va avea o problema sa il poarte si in timpul zilei, asortat cu o atitudine increzatoare si de neoprit. Parfumul are la baza note senzuale de vanilie si iasomie, bujori si lavanda. 


Daisy Dream, Marc Jacobs


Pentru femeile tinere, vesele si romatice, Marc Jacobs a lansat parfumul Daisy Dream, un parfum usor, fresh, care te duce cu gandul la zile senine, petrecute in mijlocul unui camp de flori. Parfumul are insa si note fructate de afine, grepfruit si pere, combinate cu note florale de iasomie, lici si glicina, toate temperate de o baza de note lemnoase de mosc. 


Chanel No.5, Chanel


Nu putem vorbi despre parfumuri pentru femei puternice fara sa aducem in discutie poate cel mai faimos parfum din toate timpurile: Chanel No.5. Putine sunt cele care prefera un miros atat de puternic precum acesta, dar Chanel No.5 este o emblema a feminitatii eterne, dar si a femeilor puternice, stapane pe sine, care stiu ce vor si nu se tem sa ceara mai mult de la viata. Parfumul are note de varf de ylang-ylang, neroli, bergamota si lamaie de Amalfi, la care se adauga notele de mijloc de stanjenel, iasomie, trandafir si lacramioare. Toate aceste arome sunt completate de notele de baza de vetiver, mosc, lemn de santal, patchouli, ambra, vanilie si zibeta. 


Sursa foto: Daiga Ellaby on Unsplash

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Revolutia Menopauzei


In acest moment lucrarea se afla in curs de retiparire De indata ce va ajunge in stoc va vom trimite comanda dvs cu prioritate   Descopera alternativa naturala fara medicamente Poti duce din nou o viata normala Cercetatorii au descoperit ca ADN-ul personal determina modul in care corpul tau metabolizeaza estrogenul precum si cat de...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.39 din 5 - 28 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre parfum

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0