Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Obiceiuri de infrumusetare pe care trebuie sa le uiti

Obiceiuri de infrumusetare pe care trebuie sa le uiti
Pentru a fi frumoasa nu este neaparat nevoie sa apleci urechea la tot ce-ti spun reclamele. Uneori, ce e prea mult strica, deci fii mai atenta cand aplici ritualul de care esti atat de mandra.


1. Nu mai folosi cosmetice care nu se potrivesc tenului tau. Trebuie sa uiti de replica „Mi-a placut cum arata” sau de cea „Reclama zice ca face bine”. Uita-te bine pe eticheta si alege produse cat mai naturale cu putinta. De asemeni, nu-ti schimba rutina la fiecare cateva saptamani in cautarea fantanei tineretii care nu exista. E usor sa te plictisesti, mai ales daca nu observi rezultatele imediat. Dureaza intre sase si opt saptamani pentru a vedea vreo schimbare. Daca, de exemplu, folosesti un produs pentru a creste colagenul, asteapta sase luni pentru a observa ceva.
2. Nu te spala toata ziua pe fata. Demachiaza-te doar dimineata si seara, caci, prin demachiere, eliminam protectia naturala a pielii si fortam glandele sebacee sa produca secretii in exces. In timp vom ajunge sa avem ten gras, acnee sau alte probleme.
3. Uita de prea multe creme antiaging. Acelasi principiu al moderatiei este in joc aici.
4. Nu pulveriza parfum in zona gatului daca ai acnee, caci iti vei agrava afectiunea. Da-ti cu parfum pe incheietura mainii si atinge-te delicat pe decolteu.
5. Nu-ti exfolia tenul prea des. Daca faci asta din cand in cand vei obtine tenul luminos si catifelat pe care ti-l doresti. Dar o exfoliere repetata iti irita fata, iar celulele nu se pot regenera la nesfarsit. 
6. Nu te spala pe dinti dupa fiecare masa. Mancarea iti lasa acid pe dinti care slabeste smaltul si, daca te periezi acum, iti indepartezi smaltul. Spala-te dimineata si seara si foloseste, in rest, apa de gura. Cand te periezi, aplica miscari circulare, pentru ca ai sanse mai mari sa scapi de bacteriile raufacatoare dintre dinti si de pe gingii. Nu folosi forta, caci iti afectezi gingiile.
7. Nu cumpara tot timpul suplimente alimentare. Crezi ca, atunci cand vine vorba de vitamine si minerale, mai mult inseamna intotdeauna mai bine, asa-i? Nu intocmai. Pentru ca, in zilele noastre, sunt o gramada de alimente fortificate cu vitamine, riscul  sa avem deficiente este destul de scazut. Daca primesti deja destul din ceea ce-ti trebuie, cel mai bun scenariu spune ca suplimentele nu vor avea niciun efect. Dar pot exista si efecte negative: vitamina A in cantitati mari poate fi toxica pentru fat, vitamina C in doze mari afecteaza stomacul si prea multa vitamina B6 afecteaza structura nervilor. 

Sursa foto: www.sxc.hu

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 3 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre sanatate

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre frumusete

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre ingrijirea tenului

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre suplimente alimentare

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0