Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 Reguli de ingrijire pe timp de iarna

de Sunt Fericita la 2018-11-30
5 Reguli de ingrijire pe timp de iarna
Pe timp de iarna, femeile se confrunta cu mai multe probleme din punct de vedere al infatisarii. Pielea este tot mai uscata, buzele crapate, iar parul cu mult mai fragil. Insa, exista metode prin care poti scapa de aceste probleme din anotimpul rece. Pielea ta poate ramane la fel de stralucitoare ca in orice alta perioada a anului.


In sezonul rece, pielea are nevoie de o ingrijire aparte. Pe langa crema de protectie solara la care nu trebuie sa renunti nici acum, iarna tenul tau are nevoie de un surplus de hidratare. Iata ce trebuie sa faci!

 
  • Exfoliaza-ti tenul. Recomandata in fiecare sezon, exfolierea trebuie facuta in special iarna. Exfoliera are rolul de a elimina celulele moarte si impurtatile acumulate la nivelul tenului, fara sa usuce prea tare pielea. Exfolierea se poate face cu o multime de produse naturale, dar si cu ajutorul unui scrub gata preparat pentru nevoile fiecarui tip de ten in parte.
  • Hidrateaza-ti pielea. Lipsa umiditatii, dar si aerul mult prea rece de afara pot creste riscul de leziuni de la nivelul fetei. Tocmai din acest motiv este recomandata o hidratare amanuntita a tenului, pentru a crea o bariera de protectie intre piele si factorii externi cu care aceasta intra in contact. Trebuie neaparat sa alegi o crema hidratanta potrivita tipului tau de ten si pe care sa o aplici in fiecare dimineata si seara dupa ce pielea a fost curatata si perfect uscata.
 
  • Inlocuieste fondul de ten. Acum, pe timp de iarna, nu mai ai nevoie de aceeasi textura a fondului de ten precum in timpul verii. Iti trebuie un fond de ten care are putere de hidratare, nu un fond de ten cu putere mare de acoperire. De asemenea, pe timp de iarna, de zi cu zi este indicat sa reduci cantitatea machiajului si sa iti lasi cat mai mult tenul sa respire.
 
  • Buzele au pielea extrem de senibila si sunt primele atacate de factorii externi. Nu astepta ca acestea sa se usuce sau sa crape, asa ca foloseste in mod constant un balsam de buze care sa te ajute sa iti hidratezi pielea. Iti poti face un exfoliant chiar si pentru buze  pentru a-l folosi cel putin o data pe saptamana.
 
  • Foloseste ulei de cocos pentru par. Firul de par este cu mult mai fragil in sezonul rece, se rupe mai usor si apar varfurile despicate. Poti folosi ulei de cocos pentru a proteja firele de par deoarece acesta este bogat in aminoacizi si proteine si confera o bariera de protectia. Poti sa aplici ulei de cocos pe lungimea firului de par si il lasi sa actioneze cat de mult timp poti, chiar si peste noapte si il speli a doua zi.

Ai grija si la alimentatie. Frumusetea exterioara provine din interior, asa ca acorda mai multa atentie dietei alimentare. Renunta la alimentele procesate si cele care iti afecteaza starea de sanatatea si incearca sa introduci in dieta ta cat mai multe alimente bogate in fier precum broccoli sau spanac. De asemenea, consuma in fiecare zi cel putin 3 litri de apa si nu uita nici de ceaiurile calde
Sursa foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori


Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3 din 5 - 3 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
    In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
    Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0