Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Sfaturi pentru organizarea si pastrarea produselor de machiaj

Sfaturi pentru organizarea si pastrarea produselor de machiaj
Produsele pentru machiaj ne dau batai de cap, dar nu numai cand e vorba de alegerea lor, ci mai ales cand trebuie sa le organizam si sa le pastram. Pastrarea corecta a produselor de machiaj este foarte importanta pentru ca ele intra in contact cu pielea de pe fata, iar praful si murdaria care se pot aduna pe ele pot face foarte mult rau, mai ales in cazul unui ten mai sensibil. Iata cateva sfaturi care te ajuta sa organizezi si sa pastrezi mai bine produsele de machiaj...


UNDE... Produsele de machiaj trebuie puse la pastrare intr-un loc sigur, in care nu are acces oricine si mai ales ai grija sa nu fie la indemana copiilor. Cel mai bun loc este in dulapul tau sau intr-un bufet, locuri care te scapa si de problema prafului. Dulapiorul din baie nu este o solutie buna, din cauza umezelii constante din baie.
IN CE... Pentru o pastrare si organizare corecta a produselor de machiaj ai nevoie de o geanta sau un suport care sa iti permita sa tii la un loc toate pensulele de machiaj, creioanele si fardurile. Pentru acasa poti cumpara o geanta pentru machiaj de dimensiuni mai mari, care iti va permite o organizare mai buna. Poti alege o geanta pentru machiaj din aluminiu, din plastic transparent sau din material plastic moale, care se inchide cu fermoar; totul depinde de cate produse de machiaj ai. Pentru cand pleci in vacanta, achizitioneaza special o geanta pentru machiaj mai mica, in care sa pui minimul necesar de produse de machiaj; vei reusi astfel sa le iai cu tine cu usurinta, fara sa ocupe prea mult loc si, mai ales, fara sa le pierzi prin geamantan.
REGULI DE ORGANIZARE. Curata regulat produsele de machiaj: nu lasa periile incarcate sau aplicatoarele si pensulele murdare; curata de cate ori este nevoie si geanta pentru machiaj. In organizarea fardurilor trebuie sa tii cont de cele pudra si cele cremoase si sa le asezi diferit. Produsele de machiaj pe care le folosesti zilnic trebuie puse la pastrare in compartimentele cele mai usor accesibile. O alta idee este sa asezi intr-o parte produsele pentru ochi, in alta parte cele pentru buze si tot asa. Nu uita sa mai arunci din ele, mai ales pe cele expirate. Cea din urma regula si cea mai dificil de respectat: nu cumpara produse de machiaj decat daca ai de gand sa le folosesti; altfel, sunt o risipa inutila de bani si spatiu.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti


Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre produse

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre machiaj

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre organizare

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre pastrare

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0