Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Top 5 greseli pe care le faci cand te machiezi, dar fara sa iti dai seama

de Camelia Diaconu la 2021-03-11
Top 5 greseli pe care le faci cand te machiezi, dar fara sa iti dai seama
Machiajul a devenit deja parte din rutina zilnica de ingrijire. Il purtam deseori pentru a ne evidentia trasaturile chipului ori pur si simplu drept bariera de protectie impotriva factorilor externi din mediul inconjurator. Insa, fara sa realizam, noi femeile,, facem si cateva greseli de make-up. Astazi iti spunem cegreseli trebuie sa eviti sa faci atunci cand te machiezi.


Pentru a -ti evidentia trasaturile, cu siguranta ai deja un adevarat ritual de ingrijire. Incepi cu aplicarea bazei de machiaj, continui cu fondul de ten, pudra, mascara, blush, fard, etc. Chiar daca iti cumperi cele mai bune produse de machiaj si ai impresia ca stii cum sa le folosesti corect, este posibil sa faci si cateva greseli fara sa iti dai seama, iar aspectul final sa nu fie unul tocmai placut. Iata care sunt greselile comune:
 
Nu iti intinzi fondul de ten suficient de bine. Este o greseala vizibila imediat si usor taxata de catre cei din jurul tau. In momentul in care aplici mai mult fond de ten decat este nevoie ori corector, diferenta  dintre pielea naturala si produsul pe care l-ai aplicat poate fi destul de evidenta si nu prea placuta. Recomandarea make-up artistilor este sa incerci sa te machiezi intotdeauna intr-o lumina cat mai apropiata de cea naturala, in felul acesta vei vedea singura diferenta si vei intinde atat cat trebuie fondul de ten. 
 
Nu iti alegi corect nuanta fondului de ten. In momentul in care trebuie sa iti alegi fondul de ten, asigura-te ca nuanta se potriveste culorii tale. De asemenea, un rol important il detine si formula fondului de ten. Alegi o forma lichida de fond de ten in momentul in care tenul tau este uscat si are nevoie de un plus de hidratare, in timp ce pentru tenul gras incearca un produs cu o finisare mara. 
 
Iti pui prea mult bronzer. Chiar daca peste tot vezi ca tehnica de contouring este la moda, incearca sa nu itifaci linii complicate daca nu te pricepi la asta. Bronzerul nu este recomandat pentru toata fata, ci doar pentru a-ti evidentia anumite zone.
 
Pui eye-liner pe tot conturul ochilor. Un look natural care sa se potriveasca in orice moment al zilei nu are nevoie de prea mult tus la ochi. Daca te machiezi dimineata pentru a merge la serviciu, atunci pune-ti eyeliner doar pe pleoapa superioara si, eventual, nu pe toata pleoapa. 
 
Nu iti alegi nuanta corecta a rujului. Nici sa iti alegi un ruj potrivit nu este o misiune simpla. Rujurile neutre sunt ideale pentru un machiaj natural, insa asigura-te ca tonul neutru se potriveste cu tonul pielii tale. De asemenea, ai grija ca textura buzelor sa fie mereu potrivita.
Buzele trebuie sa fie perfect hidratate, moi si catifelate. Daca te confrunti cu o piele uscata si crapata, cel mai bine exfoliaza-ti buzele o data pe saptamana si nu uita sa folosesti intotdeauna balsam de buze.

Sursa foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.81 din 5 - 8 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Cele mai citite articole

Dincolo de aroma sa reconfortanta si gustul placut, ceaiul verde a fost asociat cu multiple ...
Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este cruciala pentru mentinerea ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0