Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 secrete de care se tem barbatii si nu le vor recunoaste niciodata

de Camelia Diaconu la 2020-08-05
5 secrete de care se tem barbatii si nu le vor recunoaste niciodata
Chiar daca ii vedem puternici si intotdeauna plini de incredere, ei bine, si barbatii se tem de multe aspect ce tin de viata lor personala. Tin la imaginea lor si pun accent pe toate detaliile ce-i inconjoara, tocmai din acest motiv, recunosc cu greu fricile pe care le au. Noi le-am aflat si ti le spunem pentru a invata sa ii cunosti mai bine, pe barbatii din jurul tau!


Top 5 secrete pe care nu le vor recunoaste nici in ruptul capului
 

Barbatii se ingrijoreaza din multe puncte de vedere, ba chiar intra in panica daca le sunt descoperite secretele pe care le pastrau cu sfiintenie. Asadar, iata care sunt cele mai comune temeri:
 
Inaltimea. Chiar daca nu o recunosc intotdeauna, cei mai putin inzestrati de la mama natura, au un complex in ceea ce priveste inaltimea. Este una dintre trasaturile elementare pe care si-ar dori sa o aiba. Ei stiu ca femeile isi doresc un barbat inalt, de multe ori inaltimea nepotrivita fiind un factor important pentru care relatiile nici nu incep. Barbatii isi doresc foarte mult sa se incadreze in tiparele cautate de femei, tocmai din acest motiv, inaltimea este un subiect sensibil pe care nu isi doresc sa il discute.
 
Banii. De cand lumea si pamantul, barbatul este cunoscut ca si stalpul familiei, persoana de nadejde care poate oferi familiei confortul de care are nevoie. Chiar daca regulile nu mai sunt aceleasi, femeile devenind independente, barbatii se tem de o stare materiale slaba, care ar putea sa le afecteze imaginea. Este un motiv major de ingrijorare, mai ales ca nu vor sa scada in ochii partenerei. Nu vor recunoaste ca au probleme financiare tocmai pentru a-si apara mandria si vor incerca intotdeauna sa castige tot mai mult. 
 
Caderea parului. Chiar daca multi barbati prefera sa renunte la podoaba capilara, sunt si multi barbati care se tem de chelie. Caderea parului ii face sa se ingrijoreze si sa puna o presiune suplimentara pe ei.  Daca parul de pe corp nu ii sperie asa de tare, chelia ii obsedeaza si sunt dispusi sa faca o multime de tratamente doar pentru a se asigura ca nu isi vor pierde parul.
 
O eventuala concurenta. Chiar daca in randul barbatilor nu se ridica o gelozie la fel ca in cazul femeilor, chiar si barbatii se ingrijoreaza cand apare un altul prin preajma. Se simt amenintati atunci cand aud complimentele altor barbati, devenind chiar complexati. Pentru a le inlatura aceasta frica nu trebuie decat sa ii asiguri ca asa cum sunt, sunt perfecti!
 
Dieta. Chiar daca nu vorbesc la fel de des despre diete, barbatii se ingrijoreaza si ei daca isi schimba formele. Metabolismul lor este cu mult mai puternic decat al femeilor, insa, chiar si asa, tot sunt atenti la ce mananca. Barbatii isi doresc sa arate bine, tocmai pentru a scapa de concurenta din jur si pentru a se asigura ca sunt intotdeauna pe placul partenerelor.

Sursa foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori


Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.1 din 5 - 5 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
    In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
    Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0