Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Stilul de viata poate influenta aparitia cancerului

de Alina Ilie la 2015-01-05
Stilul de viata poate influenta aparitia cancerului
Principalii factori de risc pentru cancer sunt fumatul si dieta nesanatoasa. Cancerul de piele cauzat de expunerea prelungita la soare si sedentarismul reprezinta la randul lor alti doi factori de risc importanti.


Stilul de viata sanatos joaca un rol vital in diminuarea factorilor de risc care duc la aparitia cancerului. Potrivit unui studiu realizat de cercetatorii americani, cancerul ar putea fi prevenit daca oamenii ar face alegeri mai sanatoase in ceea ce priveste stilul de viata.

Depistarea timpurie, diagnosticul corect si tratamentul potrivit sunt extrem de importante in lupta cu aceasta boala. Accesul la tratamente eficiente de ultima generatie poate reduce mortalitatea si poate creste semnificativ speranta de viata, noteaza Mediafax.

Specialistii ii indeamna pe oameni sa limiteze consumul de alcool si sa practice cu regularitate exercitii fizice.

Potrivit unui studiu realizat intre anii 2007-2011, mai mult de 300.000 de cazuri de cancer au fost legate de fumat. Alte 145.000 de cazuri au fost asociate cu dietele nesanatoase. Obezitatea a contribuit si ea la alte 88.000 de cazuri. Consumul excesiv de alcoolul a provocat 62.200 de cazuri de cancer.

Organizatia Mondiala a Sanatatii recomanda doua actiuni convergente in vederea combaterii afectiunilor oncologice: depistarea precoce, prin campanii de informare si programe de screening, in vederea depistarii afectiunilor in stadii incipiente, curabile prin tratament specific, si preventia, in scopul reducerii sau eliminarii expunerii la factorii de risc, informeaza Agerpres.


Sursa foto: www.fyffes.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Revolutia Menopauzei


In acest moment lucrarea se afla in curs de retiparire De indata ce va ajunge in stoc va vom trimite comanda dvs cu prioritate   Descopera alternativa naturala fara medicamente Poti duce din nou o viata normala Cercetatorii au descoperit ca ADN-ul personal determina modul in care corpul tau metabolizeaza estrogenul precum si cat de...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Alina Ilie
Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre cancer

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre stil de viata

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre organizatia mondiala a sanatatii

Cele mai citite articole

In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0