Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Secretele barbatilor

Secretele barbatilor
Te-ai intrebat vreodata ce cred barbatii cu adevarat despre sex, dating, dragoste si despre tine? Citeste mai jos.


Ne place sa fim tinuti in brate. Imbratisarea este o stare de spirit. Este foarte linistitor sa stai in barte la cineva, pe intuneric, pe un fundal sonor frumos. Este uimitor sa nu auzi altceva decat respiratia iubitei in ureche. Daca tii pe cineva in brate in pat, te face sa ai incredere in celalalt si in relatia in  sine.
Credem ca suntem buni in pat. Barbatii sunt invatati ca increderea in sine rezolva aproape orice. Poti sa faci o eroare uriasa, dar, atat vreme cat esti increzator in fortele proprii, vei ateriza in picioare. Asa se explica de ce uneori nu stim ce trebuie sa facem in pat, dar ne purtam de parca am fi asi.
Daca te imbeti cand iesim in oras, nu mai mai atragi. Unele persoane se schimba dupa ce beau doua, trei pahare. Lasa-l sa te cunoasca cand esti treaza. Alcoolul trebuie introdus in pasi lenti intr-o relatie.
Prea mult machiaj ne tine la distanta. Barbatii apreciaza in general femeile nemachiate sau doar un pic de fard asezat cu gratie pe chip. Prea mult machiaj, prea multa culoare sau o tehnica prea sofisticata sperie.
Si noi vrem sa ne casatorim. Femeile spun ca vor sa se grabeasca la maritis pentru ca ceasul lor biologic nu sta pe loc. Dar si barbatii se tem ca infatisarea si siccesul lor palesc odata cu trecerea timpului. Este distractiv sa fii baiatul din grup care nu si-a gasit inca dragostea, dar se intreaba in secret daca nu e ceva in neregula cu ei.
Vrem sa ne facem nevazuti dupa un one-night stand. Barbatii sunt slabi de inger la betie. Daca ti se intampla sa ai o aventura de o noapte la el acasa, ridica-te frumos si du-te la tine. Ureaza-i toate ecle bune, nu-i cere numarul de telefon. Poate are treaba in week-end si nu va mai vrea sa te vada. Gata!
Nu esti singura care face terapie prin shopping dupa o despartire. Si barbatii au depresii, si ei vor sa arate bine pentru a capata mai multa incredere in ei. Au cheltuit edstul cu fosta, asa ca e timpul sa investeasca si in propria imagine.
Sexul la dus nu este cine stie ce. Gandeste-te ce alunecos este totul, la cat sapun este la mijloc si la multele alte pericole din jur. Si, la urma urmei, cat de curata poate sa fie incaperea in care este si toaleta?
Chiar credem ca sunteti nebune, dar numai pentru ca asa ne e noua mai usor. Odata ce au acceptat ca femeile sunt "nebune", barbatii simt cum li se ia o mare greutate de pe umeri. Daca supararea femeii este o criza ce nu poate fi controlata, situatia in sine este mai usor abordabila.


sursa foto: www.sxc.hu

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre barbati

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre femei

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre sex

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre dragoste

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0