Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 semne ca esti o femeie cu personalitate alfa

de Viorica Ghinea la 2017-10-09
5 semne ca esti o femeie cu personalitate alfa
O femeie cu personalitate alfa este acea reprezentanta a sexului frumos care da dovada de independenta, putere, curaj si care se impune in fata celor din jur fara sa depuna prea mult efort. Daca esti si tu o astfel de femeie ar trebui sa bifezi cu brio semnele de mai jos pe lista ta.


Cum iti dai seama ca esti o femeie cu personalitate alfa


1. Nu suporti discutiile seci

Discutiile despre vreme ori despre activitatea din ziua precedenta nu se afla deloc pe lista ta de preferate. Nu iti place sa iti consumi energia angajandu-te in subiecte care nu te imbogatesc cu nimic. Intotdeauna vei prefera discutiile profunde, cele din care ai ce sa inveti, care te ajuta sa te dezvolti in viata. Prin urmare, vei cauta doar prezenta acelor persoane care iti vor potoli setea de cunoastere.


2. Te deranjeaza ignoranta

O femeie cu personalitate alfa va fi intotdeauna situata deasupra celorlalti, astfel ca este normal sa fie deranjata de ignoranta celorlalti. Daca bifezi aceasta caracteristica pe lista ta, inseamna ca iti place sa inveti mereu lucruri noi, sa iti pui mintea la contributie. Nu iti plac oamenii care judeca, in special cei care se afla intr-o situatie mai rea decat a celor despre care vorbesc.


3. Nu tolerezi scuzele

Muncesti mult pentru ceea ce iti doresti sa obtii in viata, asa ca accepti cu usurinta scuzele celor din jurul tau. Atunci cand vine cineva la tine, nu iti pierzi timpul incercand sa il consolezi, ci preferi sa il vezi actionand. Tu iti depasesti limitele pentru a-ti atinge obiectivele, asa ca nu privesti cu ochi buni scuzele pe care incearca cei din jur sa le gaseasca pentru a nu-si indeplini sarcinile.


4. Nu te impresioneaza atentia superficiala

O femeie cu personalitate alfa nu va fi niciodata impresionata de complimentele superficiale pe care le primeste de la cei din jur. Ea isi da seama cand cineva vrea sa obtina ceva si cand esti sincer. De aceea, preferi actiunea in locul cuvintelor.


5. Creezi oportunitati si din piatra seaca

In timp ce altii se plang pentru ca nu le pica norocul in cale, tu te dai si peste cap pentru a reusi. Cauti oportunitati chiar si acolo unde nu pare sa fie nimic la prima vedere. Iti place sa iti depasesti limitele si nu te dai in laturi de la provocari.


Daca ai bifat mai mult de jumatate dintre aceste caracteristici, atunci esti o femeie cu personalitate alfa. Nu trebuie sa te schimbi pentru nimeni, ci sa continui sa fii exact asa cum esti.


Foto: pexels.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti


Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.15 din 5 - 13 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre personalitate

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre independenta

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre trasaturi de caracter

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este cruciala pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0