Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 tipuri de accesorii pentru 2022

de Sunt Fericita la 2021-11-09
5 tipuri de accesorii pentru 2022
Cateva accesorii alese corect fac si din cea mai simpla tinuta una speciala. Felul in care ne imbracam si ne incaltam transmite lumii nu doar daca avem gust sau nu, ci si atitudinea si mentalitatea noastra fata de lume si moda. Unora ne place sa fim in pas cu moda, altele prefera sa isi manifeste independenta si unicitatea prin alegerea unor haine si accesorii total diferite.


Exista si categoria celor care urmaresc tendintele, dar, aleg numai ceea ce le reprezinta sau includ obiectele vestimentare alese in propriul stil. Indiferent de modul in care te raportezi la moda, trebuie sa stii ce se poarta in 2022, inclusiv la nivel de accesorii. De aceea, ti-am pregatit o lista cu 5 tipuri de accesorii care, anul acesta, sunt in centrul atentiei.

Bijuterii


Da, bijuteriile sunt mereu in centrul atentiei, dar, anul acesta, ele ies in evidenta prin creativitate si marime. Dupa mai bine de un an de pandemie, stralucirea sau designul lor ne ajuta sa ne regasim locul in privirile celorlalti. Anul acesta se poarta bijuteriile creative, care imita forme vegetale sau chiar industriale. O surpriza o reprezinta apetenta pentru bijuteriile de culoarea ciocolatei. Realizate din aur si alte metale, acestea arata incredibil si sunt ideale pentru crearea unei tinute moderne. În plus, textura lor se potriveste unei game largi de rochii si bluze, de la cele inflorate la cele uni.

Genti

Gentile sunt accesorii indispensabile, iar, in 2022, revin in forta in culori diverse. Se poarta, insa, gentile si posetele mici sau in forma de bagheta. Cele mai populare sunt cele de la casele designerilor cunoscuti, cum sunt frumoasele genti Calvin Klein originale. Ele au rolul de a contrasta cu accesoriile vizibile sau extravagante, pastrandu-si, totusi, functionalitatea. Anul acesta sunt populare si genti inspirate din moda anilor ‘90, din materiale sidefate sau care imita tocurile in care se pastrau primele telefoane mobile. 

Ochelari de soare

Ochelarii de soare sunt accesorii indispensabile in timpul verii, dar, anul acesta, ei au un rol la fel de important ca restul vestimentatiei. Se poarta lentilele supradimensionate sau ramele groase, efectul fiind de atragere a atentiei. 2022 este un an al iesirii din banalitate, asa ca, acest lucru nu trebuie sa ne mire. De asemenea, nu se mai poarta ochelarii complet opaci, ci, aceea usor transparenti. Aceasta tendinta are logica: porti masca, asa ca nu vrei sa arati ca Omul Invizibil cand mergi intr-un loc aglomerat. Un alt aspect specific acestui an este forma lentilelor, cele mai populare fiind cea hexagonala si cea dreptunghiulara.

Accesorii de par

Clemele de par mari, in culori diverse sau multicolore, sunt vedete anul acesta. De asemenea, accesoriile cu elastic realizate din benzi groase de matase sunt foarte populare. Acestea se gasesc intr-o multime de modele, cele mai cautate fiind cele cu desene si modele rafinate si colorate. Este clar, asadar, ca strangerea parului in coada este tendinta dominanta in materie de aranjament capilar.

Palarii

Daca 2022 este anul iesirii din anonimatul la care ne-a condamnat pandemia, este clar ca palariile isi au locul lor special in tinutele noastre. Colorate sau albe, cu boruri largi sau simple, de inspiratie clasica sau moderna, palariile dau farmec tinutelor la moda anul acesta si iti pun in valoare personalitatea. Nu ezita sa le folosesti inclusiv la evenimente formale sau la iesirile cu prietenii, pentru ca te vei distinge printre ei.


Accesoriile au o importanta aparte in 2022, iar categoriile pe care ti le-am prezentat sunt cele care sunt in topul tendintelor. Nu ezita sa le folosesti la tinutele tale, bineinteles, avand grija sa le adaptezi in functie de stilul ales si de celelalte obiecte vestimentare si accesorii.

 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.67 din 5 - 3 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre genti

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre accesorii

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0