Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Top 5: Ce calitati cauta barbatii la o femeie

Top 5: Ce calitati cauta barbatii la o femeie
Ce isi doresc cu adevarat barbatii de la o femeie? Putem spune ca fiecare barbat isi doreste o femeie care sa il completeze si sa il inspire. Dar ce anume cauta un barbat la o femeie cu care vrea sa aiba o relatie serioasa? Ce trasaturi de caracter are femeia ideala si cum ar trebui ea sa se comporte? Pregateste-te, caci s-ar putea sa ai o mare surpriza!


1. Barbatii cauta femei independente
In primul rand, fiecare barbat isi doreste sa aiba alaturi o femeie stapana pe sine, independenta, care sa se poata intretina singura si sa aiba propriile interese si obiective. Cu alte cuvinte, nu isi doresc sa intretina o femeie care nu stie ce vrea de la viata, care nu este „completa” fara un barbat alaturi si care nu poate avea grija de ea.
2. Barbatii NU vor sa faci tu primul pas
Chiar daca ti se pare ca barbatul respectiv este mai timid din fire sau nesigur si vrei sa il „ajuti”, specialistii sustin ca nu ar trebui niciodata ca o femeie sa faca primul pas. Barbatul este cel care ar trebui sa te invite in oras si sa te sune sa vada ce mai faci, nu invers. De ce? Fiindca barbatii adora sa vaneze si iubesc provocarile. Daca femeia respectiva nu reprezinta niciun fel de provocare si acesta „miroase” ca ea este mai interesata de o relatie decat este el, atunci va da bir cu fugitii. Mai mult, atunci cand tu il suni si il inviti in oras, nu vei sti niciodata daca te place cu adevarat si risti sa fii extrem de deziluzionata in cele din urma.
3. Barbatii vor o femeie care sa nu cedeze usor
Femeile considera ca barbatii isi doresc un singur lucru la inceputul relatiei: sex. Prin urmare, simt nevoia sa cedeze imediat, pentru ca acesta sa nu-si „piarda interesul”. Gresit! Momentul de inceput determina intreaga dinamica si evolutie a relatiei. Cu cat il faci sa astepte mai mult, cu atat el te va respecta mai mult. Specialistii sustin ca ar trebui sa asteptati cel putin o luna inainte de a va face de cap.
4. Barbatii vor o femeie care sa nu accepte lipsa de respect
Un barbat nu va respecta niciodata o femeie care nu se respecta pe sine si care tolereaza comportamentul inadecvat. Barbatii isi doresc o femeie care sa NU accepte lipsa de respect. Daca acesta greseste la inceputul relatiei si nu este pedepsit in vreun fel, va considera ca poate face orice in continuare iar respectul fata de tine va scadea considerabil.
5. Barbatii isi doresc o femei matura si responsabila
Barbatii isi doresc sa aiba alaturi o femeie inteligenta, cu un simt al umorului dezvoltat, care sa gandeasca matur si sa ia decizii intelepte in viata.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Revolutia Menopauzei


In acest moment lucrarea se afla in curs de retiparire De indata ce va ajunge in stoc va vom trimite comanda dvs cu prioritate   Descopera alternativa naturala fara medicamente Poti duce din nou o viata normala Cercetatorii au descoperit ca ADN-ul personal determina modul in care corpul tau metabolizeaza estrogenul precum si cat de...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 5 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre trasaturi

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre relatii

Cele mai citite articole

In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0