Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ce spune forma nasului despre tine

de Viorica Ghinea la 2020-10-02
Ce spune forma nasului despre tine
Cu siguranta ti se intampla sa te uiti la chipul unei persoane si sa incerci sa iti dai seama ce fel de personalitate are in functie de trasaturile sale faciale. Surprinzator ori nu, nasul reprezinta un indiciu care poate sa spuna multe informatii pretioase despre caracterul unei persoane. Citeste in continuare ce spune forma nasului despre tine!


Forma nasului si personalitatea


Nasul nubian – scurt si cu baza lata

Persoanele care au aceasta forma de nas sunt foarte curioase. Le place sa invete multe lucruri si sunt destul de spontane atunci cand li se propune sa faca ceva nou. Desi se numara printre cei mai isteti oameni, totusi nu se mandresc cu abilitatile lor. Dimpotriva, sunt modeste de felul lor.


Nasul grecesc sau acvilin – ingust, drept si lung

Cei care au nasul acvilin sunt firi practice, carora le place sa actioneze direct, nu sa se complice cu analize inutile. Dar trasatura de caracter care ii defineste cel mai bine este loialitatea. Sub nicio forma nu i-ar insela pe cei dragi. Secretele spuse lor merg cu ei in mormant. Bineinteles, ca sa te bucuri de aceasta valoroasa calitate pe care o au, trebuie sa le demonstrezi ca meriti increderea si respectul lor.


Nasul carlig – curbat de la baza nasului pana la varf

Oamenii care au nasul in forma de carlig sunt firi profunde, cu principii bine inradacinate. Sunt extrem de pasionati atunci cand vine vorba despre apararea opiniilor proprii. Le place sa isi asume riscuri si nu se dau in laturi de la nimic atunci cand vine vorba despre scopurile lor in viata. Dar in acelasi timp acestia sunt diplomati si intelepti.


Nasul carn – are varful ascutit si usor arcuit in sus

Principalele caracteristici ale celor care au forma nasului carn sunt: organizarea si determinarea. Acestia se impun deseori ca lideri in grupurile din care fac parte. Cei din jur ii privesc ca pe niste modele demne de urmat datorita succesului de care se bucura in viata. Cei care vor sa ii tradeze ar trebui sa se gandeasca de doua ori inainte de a face vreo actiune in acest sens. Vor primi o lectie de viata pe care nu o vor uita niciodata.

 
Nasul buton – scurt si gratios

Persoanele care au aceasta forma a nasului obtin cu usurinta ceea ce isi doresc in viata datorita sarmului de care dau dovada. Sunt firi active si spontane in viata de zi cu zi, ceea ce inseamna ca se bucura de fiecare clipa la intensitate maxima. Atunci cand trebuie sa ia decizii importante, se iau dupa intuitie si gasesc cu usurinta drumul cel bun.


Nasul drept – usor plat si cu nari largi si varf rotund

Daca nasul tau are aceasta forma, atunci inseamna ca iti controlezi destul de bine emotiile. In plus, dai dovada de empatie, ceea ce inseamna ca ii intelegi bine pe cei din jurul tau. Persoanele care au nasul drept sunt firi calme, rabdatoare si rar isi pierd cumpatul. Dar acestea nu raspund prea bine in fata provocarilor si prefera sa ramana in zona lor de confort.


Nasul concav – mic si usor ascutit la varf

Cei care au nasul asa sunt destul de sensibili la ceea ce se intampla in jur. Pot fi raniti usor si deseori sufera pentru ceea ce li s-a intamplat in trecut. Cu toate acesta, au orgoliu si nu admit aceste lucruri prea usor. Altruismul este una dintre cele mai frumoase trasaturi de caracter ale acestora. Chiar daca alte persoane le-au facut rau, tot le vor ajuta atunci cand vor apela la sprijinul lor.


Nasul curbat – os curbat in sus si varf orientat in jos

Oamenii care au aceasta forma a nasului sunt de incredere. Lor nu le place sa ii judece pe cei din jurul lor, ci incearca sa le inteleaga mereu deciziile. Se dovedesc a fi buni ascultatori de multe ori. Specialistii ii recomanda ca fiind buni prieteni si excelenti parteneri de cuplu.


Ce parere ai despre aceasta clasificare? Crezi ca forma nasului chiar poate sa ofere indicii importante despre personalitatea unei persoane?


Foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
De dor de sufletul lui Andersen - Nichita Stanescu


Texte cu o circulatie foarte restransa si texte inedite ale poetului Nichita Stanescu – un mic tezaur care a stat ascuns vreme de decenii Volumul contine si un corp de texte originale recoltate din arhiva personala a autorului de sotia sa Comoara a fost pastrata de autor intr-un dosar pe coperta caruia a scris De dor...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.71 din 5 - 7 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre personalitate

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre trasaturi de caracter

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre comportament

Cele mai citite articole

In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0