Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 Sfaturi utile pentru a scapa de punctele negre

de Sunt Fericita la 2019-10-07
5 Sfaturi utile pentru a scapa de punctele negre
Inestetice si pozitionate in partile cele mai vizibilie ale fetei, punctele negre au un aspect neplacut si uneori se indeparteaza destul de greu. Insa, indepartarea lor nu presupune folosirea multor produse cosmetice costisitoare, ba din contra. Iata cateva masti utile cu ajutorul carora poti scapa de punctele negre!


Punctele negre apar cel mai des in zona T, respectiv in zona fruntii, nasului si barbiei. Sunt cunoscute si sub denumirea de comedoane deschise  care se formeaza din cauza celulelor moarte si o cantitate mare de sebum. Exista o multime de tratamente si masti facute in casa care te pot ajuta sa scapi de punctele negre inestetice. Pe cele mai bune ti le prezentam mai jos!
 
  • Baie cu aburi. O metoda foarte simpla prin care iti poti curata fata fara sa o agresezi este baia cu aburi.  Nu vei folosi nici un fel de masca deoarece baia cu aburi este un remediu eficient care deschide porii si curata pielea in profunzime. Pune intr-un bol o cantitate de apa fierbinte peste care adauga cateva flori de musetel. Acopera-ti capul cu un prosop si stai deasupra vasului cat de mult poti, ideal ar fi sa stai 15 minute. Atunci cand porii sunt deschisi si pielea este perfect inmuiata iti poti masa tenul cu un tifon pentru a-l curata.
     
  • Masca pentru puncte negre cu castravete si iaurt. Castravetele este un produs excelent pentru ten deoarece il hidrateaza in profunzime datorita continutului ridicat de apa. Pune doua linguri de iaurt intr-un blender impreuna cu un castravete si amesteca pana in momentul in care obtii o pasta groasa. Aplica pasta pe fata si lasa-o timp de 30-40 de minute sa actioneze, dupa care spala-ti fata cu apa calduta.
     
  • Masca pentru puncte negre cu lapte si miere. Amesteca patru linguri de lapte cu doua linguri de miere pana cand cele doua ingrediente devin omogene. Aplica pasta pe fata si maseaza cu atentie cu miscari circulare in zonele afectate de puncte negre. Lasa masca pe ten sa actioneze pentru 10 minute dupa care indeparteaz-o cu apa calduta. Poti repeta aceasta procedura in fiecare zi.
     
  • Masca pentru puncte negre cu lamaie si albus de ou. Amesteca un albus de ou si sucul de la o lamaie si aplica pasta obtinuta pe ten. Lasa-o sa actioneze pentru 30 de minute, dupa care indeparteaza cu apa calda. Masca este recomandata o data pe saptamana.
     
  • Gomaj cu miere si cafea. Foloseste aceleasi cantitati egale de cafea macinata si miere si amesteca cele doua ingrediente pana obtii o pasta inchisa la culoare. Aplica pe tenul usor umed in sens circular, fara sa atingi zona din jurul ochilor. Lasa masca timp de 20 de minute, dupa care indeparteaza.
     
Apeleaza la aceste cateva masti simple pentru tratarea punctelor negre pentru a le indeparta in mod natural. Rezultatele vor fi vizibile atunci cand acorzi atentie constanta tenului, impiedicand astfel aparitia altor puncte negre.


Sursa foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.88 din 5 - 4 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
    In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
    Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0