100 g unt la temperatura camerei
150 g zahar
2 albusuri
1 lingurita esenta de vanilie
1 cana faina + 2 linguri
1 1/2 lingurita praf de copt
un varf de sare
1/2 cana lapte
1-2 linguri cacao
Umplutura:
1/2 cana ciocolata rasa
1 plic crema de tort
1/2 cana visine sau capsune
1/4 cana ananas
Preparare:
Intr-un castron mai mare, bate bine zaharul cu untul, pana devin o crema pufoasa. Adauga albusurile de ou pe rand, mixand bine dupa fiecare. Adauga si vanilia. Amesteca faina, praful de copt si sarea, apoi incorporeaza-le in compozitia cu zahar, alternand cu laptele. Aluatul astfel obtinut se toarna intr-un inel culinar (forma de tort) si se da la cuptorul incalzit inainte, pentru aproximativ 20 de minute; cand e gata, se lasa in cuptor 10 minute inainte de a o scoate la racit.
Prepara crema de tort conform instructiunilor de pe plic. Amesteca o parte din crema cu fructele, pentru a fi umplutura.
Bucatareala placuta!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid privind aplicarea dreptului la educatie pentru copiii cu dizabilitati din Romania
De ce copiii cu dizabilitati sunt marginalizati sau chiar exclusi intr-o forma sau alta din sistemul national de educatie Nu e suficient ca acesti copii duc deja o lupta cumplita cu ei insisi De ce trebuie sa duca inca una cu autoritatile cu institutii indiferente care de fapt sunt obligate prin lege sa le faciliteze accesul la educatie ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
