100 g unt la temperatura camerei
150 g zahar
2 albusuri
1 lingurita esenta de vanilie
1 cana faina + 2 linguri
1 1/2 lingurita praf de copt
un varf de sare
1/2 cana lapte
1-2 linguri cacao
Umplutura:
1/2 cana ciocolata rasa
1 plic crema de tort
1/2 cana visine sau capsune
1/4 cana ananas
Preparare:
Intr-un castron mai mare, bate bine zaharul cu untul, pana devin o crema pufoasa. Adauga albusurile de ou pe rand, mixand bine dupa fiecare. Adauga si vanilia. Amesteca faina, praful de copt si sarea, apoi incorporeaza-le in compozitia cu zahar, alternand cu laptele. Aluatul astfel obtinut se toarna intr-un inel culinar (forma de tort) si se da la cuptorul incalzit inainte, pentru aproximativ 20 de minute; cand e gata, se lasa in cuptor 10 minute inainte de a o scoate la racit.
Prepara crema de tort conform instructiunilor de pe plic. Amesteca o parte din crema cu fructele, pentru a fi umplutura.
Bucatareala placuta!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
In slujba coroanei
Volumul memorialistic & 39;In slujba coroanei& 39; ne invita sa cunoastem perspectiva personala a autorului dl Dan Ion Lazar membru al echipei ce a insotit Familia Regala la revenirea in tara ca martor si participant direct la evenimentele petrecute atunci dar si mai tarziu la activitatile Casei Regale Romane Aflam intai despre...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
