100 g unt la temperatura camerei
150 g zahar
2 albusuri
1 lingurita esenta de vanilie
1 cana faina + 2 linguri
1 1/2 lingurita praf de copt
un varf de sare
1/2 cana lapte
1-2 linguri cacao
Umplutura:
1/2 cana ciocolata rasa
1 plic crema de tort
1/2 cana visine sau capsune
1/4 cana ananas
Preparare:
Intr-un castron mai mare, bate bine zaharul cu untul, pana devin o crema pufoasa. Adauga albusurile de ou pe rand, mixand bine dupa fiecare. Adauga si vanilia. Amesteca faina, praful de copt si sarea, apoi incorporeaza-le in compozitia cu zahar, alternand cu laptele. Aluatul astfel obtinut se toarna intr-un inel culinar (forma de tort) si se da la cuptorul incalzit inainte, pentru aproximativ 20 de minute; cand e gata, se lasa in cuptor 10 minute inainte de a o scoate la racit.
Prepara crema de tort conform instructiunilor de pe plic. Amesteca o parte din crema cu fructele, pentru a fi umplutura.
Bucatareala placuta!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate
Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
