Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 Zodii care nu se implica emotional

de Camelia Diaconu la 2019-10-31
5 Zodii care nu se implica emotional
Sunt oameni care isi pun sufletul pe tava intr-o relatie, insa si persoane total opuse care nu se implica emotional in niciun fel de relatie. Iata care sunt zodiile cele mai indiferente, care nu pun la suflet emotiile!


 
Sunt persoane care nu se simt pregatite sa inceapa o relatie, motiv pentru care le este foarte greu sa se implice din punct de vedere sentimental. Isi exprima greu sentimentele, ba mai mult, uneori chiar nu reusesc sa o faca, daca persoana de langa ei nu pun presiune suficient de bine. Iata care sunt zodiile care au nevoie de mult timp si rabdare pentru a se implica emotional!
 
  • Balanata. Chiar daca este zodia care se simte pregatita oricand sa flirteze, Balanta in realitate are un stil ascuns in fata cuceririlor si nu se ataseaza atat de repede. Barbatii zodiei Balanta sunt curiosi, nu rateaza nimic din jurul lor, isi doresc sa fie in centrul atentiei, insa cand vine vorba despre o relatie, nu isi pun sufletul pe tava.
     
  • Varsator. Barbatii Varsator isi doresc relatia ideala tocmai din aceasta cauza sunt distanti si nu vorbesc prea des despre lucruri serioase. Experimenteaza mai multe relatii, insa nu isi doresc reguli pe care sa le respecte. Daca sunt intr-o relatie in care se simt controlati, Varasatorii se plictisesc foarte repede si fac orice sa scape din acea relatie.
     
  • Berbec. Berbecii isi doresc sa primeasca intotdeauna totul pe tava de la partenerele lor, insa ei nu fac acelasi lucru. Cer fidelitate, dar ei nu sunt capabili sa o ofere mereu, asa ca sunt si cazuri in care Berbecii insala. Daca sunt suficient de maturi, Berbecii se pot atasa de persoana din relatie, insa aceasta trebuie sa fie suficient de distractiva incat sa nu ii plictiseasca, dar ei sunt de fapt “niste plictisitori”.
     
  • Fecioara. Perfectioniste din fire si mereu cu standard inalte, Fecioarele judeca intotdeauna dupa aparente si isi doresc sa gaseasca o persoana impecabila pentru o relatie serioasa. Barbatii din zodia Fecioara sunt destul de rigizi intr-o relatie, mai ales daca nu primesc tot ce isi doresc. Sunt de parere ca trebuie sa le fie respectate toate dorintele.
     
  • Scorpion. Scorpionii, razbunatori din fire, se ataseaza greu emotional, insa atunci cand o fac sunt dispusi sa se dedice in totalitate. Barbatii Scorpion sunt posesivi si isi doresc sa domine relatia, insa nu isi arata adevarata fata din prima. Dramatizeaza orice cearta, iar daca nu esti dispusa sa ii accepti toate toanele, atunci nu va sta pe ganduri si se va desparti de tine.

Citeste aici si care sunt cele mai infidele zodii!

Sursa foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori


Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 5 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
    O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este cruciala pentru mentinerea ...
    In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0