Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Numarul tau norocos in functie de zodie

de Camelia Diaconu la 2018-11-09
Numarul tau norocos in functie de zodie
Fiecare semn astral este norocos. Indiferent de sex, varsta sau religie este posibil sa ai un numar norocos pe care nu l-ai stiut pana acum. Afla mai jos care este numarul tau!


Un numar norocos nu trebuie sa aiba neaparat legatura cu ceva anume. Poate fi un numar oarecare, sau numarul casei ori al apartamentului la care locuiesti. Este vorba despre un numar pe care ti-l creezi norocs de-a lungul vietii doar pentru ca simti ca te-ai nascut cu acest numar. Fiecare semn zodiacal are calitati si abilitati unice, cu totii ne deosebim intre noi prin exprimarea sentimentelor, contactul emotional, gandire, fizic, etc. 
 
Pentru ca astrologia este de multe ori surprinzatoare, iata care sunt semnele care pot aduce noroc fiecarei zodii in parte!
 
Berbec - Mereu ocupat si competitiv, Berbecului ii place sa conduca orice lupta, asa ca numerele lui norocoase sunt: 6, 18, 41, 77, 83.
 
Taur - Este caracterizat de seriozitate, dar si incapatanare si reuseste de multe ori sa intre in contradictoriu din cauza personalitatii puternice. Numerele norocoase sunt: 82, 57, 50, 35, 5.
 
Gemeni - Sunt mereu veseli, sociabili si plini de energie. Gemnii sunt pozitivi si incearca sa isi pastreze calmul in orice situatie ar intra. Numerele norocoase sunt: 1, 10, 18, 35, 86.
 
Rac. Racul este un sentimental incurabil si intotdeauna se lasa condus de vocea inimii. Numerele norocoase sunt: 1, 21, 24, 58,6 6.
 
Leu. Leului ii place sa fie lider si sa preia controlul oricarei situatii in care se afla. Este arogant si nu ezita sa isi exprime aceasta latura cand are ocazia. Numere norocoase: 83, 59, 39, 24 si 6.
 
Fecioara. Este destul de dura cu propria persoana si pune prea mult pret pe orice activitate din jur. Numerele norocoase sunt: 16, 29, 79, 80, 90.
 
Balanta. Este o persoana linistita care isi doreste un echilibru in orice lucru pe care il face. Intra uneori in scandaluri, iar daca pierde controlul devine o persoana ranchiunoasa. Numere norocoase: 7, 20, 55, 77, 86.
 
Sagetator. Sunt curiosi, energici si iubesc libertatea. Sagetatorii nu vor sa se simta legatii de ceilati si vor sa isi traiasca viata dupa propriile reguli. Numere norocoase: 6, 16, 23, 60, 81.
 
Capricorn. Este o persoana extrem de responsabila care reuseste sa detina controlul in multe activitati pe care le face. Numere norocoase: 3, 21, 66, 83, 84.
 
Varsator. Se gandeste atat de mult la problemele pe care le are, dar nu actioneaza intotdeauna din lipsa curajului. Numere norocoase: 17, 40, 46, 61, 76.
 
Pesti. Sunt prietenosi, dar sufera mult in momentul in care sunt dezamagiti de oamenii apropiati. Numere norocoase: 8,10, 27, 56, 69.

Sursa foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Revolutia Menopauzei


In acest moment lucrarea se afla in curs de retiparire De indata ce va ajunge in stoc va vom trimite comanda dvs cu prioritate   Descopera alternativa naturala fara medicamente Poti duce din nou o viata normala Cercetatorii au descoperit ca ADN-ul personal determina modul in care corpul tau metabolizeaza estrogenul precum si cat de...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
    Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
    Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0