Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cele mai infidele zodii feminine

de Camelia Diaconu la 2020-08-25
Cele mai infidele zodii feminine
Cand iti doresti o relatie serioasa esti in punctul in care iei in seama orice semn al potentialului partener. Ce culoare au ochii, ce inaltime, ce zodie, care este ascendentul, totul pentru a te asigura ca sunteti 100% compatibili. Ei bine, trebuie sa stii ca din punct de vedere zodiacal, femeile, se afla in topul infidelitatilor. Chiar daca nu ai fi crezut, iti dezvaluim care sunt cele mai infidele partenere in functie de zodie.


Top 5 zodii feminine infidele

Chiar daca nu te-ai fi asteptat la infidelitate din partea femeilor, sunt si cazuri in care anumite semne zodiacale nu pot sta intr-o singura relatie ori nu sunt facute pentru relatii de lunga durata sau cel putin asta sustin intr-un anumit punct.
 
Sagetator. Este zodia care iubeste libertatea si ar face orice sa nu o piarda. Incearca sa evadeze dintr-o relatie in momentul in care se simt plictisite, iar daca partenerul nu se straduieste sa le faca pe plac, vor renunta cu orice pret la relatie. Vor intotdeauna aventuri noi, isi doresc parteneri care sa le surprinda, deci sunt intr-o continua cautare. 
 
Scorpion. Nu putem spune nici despre zodia Scorpion ca este una fidela, mai ales ca nici in cazul barbatilor nascuti in acelasi semn zodiacal situatia nu este prea roz. Nativele acestei zodii nu vor rata ocazia de a-si insela partenerul, din diferite pretexte puerile: ori ca nu primesc atentia necesara, ori ca s-au plictisit, ori ca nu au parte de ce isi doresc. De asemenea, sunt zodii care isi pot pastra cu lejeritate in secret un amant, care sa le indeplineasca dorintele.
 
Leu. Imediat ce nu primesc ceea ce isi doresc, nativii zodiei Leu vor pleaca sa cauta ceva mai bun sau mai frumos. Sunt firi pretentioase care cauta intotdeauna o situatie buna materiala, dar si un sprijin moral la nevoie. Isi pot insela cu usurinta partenerul, fara regrete, fiind ceva obisnuit in cazul lor.
 
Gemeni. Stim ca nativii zodiei Gemeni sunt persoane duale, cu o atitudine bipolara, asa ca, sa isi insele partenerul, pentru ei nu este o problema. Ei se plictisesc repede, iar daca intr-o relatie va interveni monotonia, atunci fi sigur ca vor pleca sa caute ceva mai bun si mai distractiv. Iubesc distractia si nu vor inceta niciodata sa faca mici flirturi persoanelor care le pica cu tronc.
 
Berbec. Chiar daca sunt perseverente, ambitioase si incapatanate, n-ai spune ca in aceeasi masura sunt si infidele. Nu au nicio remuscare atunci cand inseala, asta pentru ca pun fericirea lor pe primul loc, iar atunci cand fericirea este in alta parte, merg sa o caute. Isi satisfac orice nevoi vor, cu egoism si fara sa stea pe ganduri. Chiar daca stiu ca isi ranesc partenerii, nativele zodiei Berbec merg cu capul inainte si nu se stapanesc.

Sursa foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti


Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.65 din 5 - 10 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
    O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
    In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0