Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Reguli de infrumusetare potrivite pentru femeile de 40 +

de Sunt Fericita la 2019-09-12
Reguli de infrumusetare potrivite pentru femeile de 40 +
Timpul poate lasa urme adanci pe tenul nostru daca ritualul de ingrijire nu este unul adaptat nevoilor chipului. Procesul de imbatranire poate fi amanat daca stii cum sa te ingrijesti chiar si de la 40 de ani. Iata cateva trucuri de ingrijire!


Dupa varsta de 40 de ani, tenul are anumite nevoi specifice varstei, iar daca tii cont de ele, cu siguranta reusesti sa te mentii tanara si gratioasa. Sa iti mentii frumusetea si stralucirea nu presupune sa acorzi prea mult timp, ci mai multa atentie.
 
Schimba-ti rutina de ingrijire. La 40 de ani, tenul isi schimba nevoie spre deosebire de cele de la 20 de ani. Acum vorbim despre un ten matur care este predispus la aparitia ridurilor, iar pentru a tine sub control acest lucru este indicat sa alegi cremele de ingrijire potrivite pielii si varstei tale. Foloseste produse care au in compozitie ingrediente naturale, care nu contin parabeni si alti ageti chimici.
 
Ai grija de podoaba capilara. Parul neingrijit te poate face sa arati cu cativa ani mai batrana, iar daca nu iti doresti acest lucur, atunci asigura-te ca ii oferi hidratarea de care are nevoie si nu il agresezi cu produse de stilizare prea puternice. De asemenea, din punct de vedere al nuantei tenului, pentru persoanele de peste 40 de ani este recomandata o nuanta deschisa care sa ofere senzatia de luminozitate tenului.
 
Adapteaza-ti machiajul. Nu mai esti la varsta la care sa folosesti machiajul in exces, asa ca principalul rol al make-up-ului de acum este acela de a te ajuta sa ii conferi tenului un plus de luminozitate. Acum ai nevoie de un produs usor care sa iti acopere imperfectiunile si care sa iti scoate in evidenta trasaturile. Foloseste mascara, nu uita de un blush sidefat si nu in ultimul rand un ruj cremos.
 
Acorda atentie petelor maronii. Semnele imbatranirii sunt evidentiate prin cicatrici, pete maronii sau hiperpigmentarea. Daca vrei sa scapi de ele, atunci poti apela la creme si tratamente cu ingrediente active, de pe urma carora obtii rezultate imediate. Nu uita nici de protectia solara care este primordiala pentru calitatea pielii tale. 
 
Adopta o dieta echilibrata. Dieta ta alimentara trebuie sa se schimbe o data cu varsta. Trebuie sa incluzi in alimentatia ta cat mai multe fructe si legume proaspete, carne slaba, suplimente si vitamine alimentare. De asemenea, nu uita de hidratare. Bea cel putin 8 pahare de apa pe zi deoarece lichidele te vor ajuta sa elimini toxinele din corp. Nu consuma bauturi alcoolice in exces si nici bauturi acidulate sau cele care contin cofeina deoarece iti pot produce imbatranirea prematura.


Sursa foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.16 din 5 - 28 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
    Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
    In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0