Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Greseli vestimentare care iti strica outfit-ul

de Sunt Fericita la 2021-05-16
Greseli vestimentare care iti strica outfit-ul
Indiferent de locatia in care mergi, tinuta trebuie sa fie impecabila. Sa gasesti pretexte doar pentru a-ti neglija stilul vestimentar nu este tocmai cea mai indicata solutie, iar felul in care acorzi atentie detaliilor spune multe despre tine. Iata ce greseli nu trebuie sa faci niciodata atunci cand alegi sa porti anumite tinute vestimentare.


Vestimentatia este un subiect complex, care nu se epuizeaza niciodata. Intotdeauna vor aparea trend-uri noi, insa nu mereu ce se poarta ti se si potriveste. Selectia hainelor potrivite o faci in functie de trasaturile corpului si de ce esti sigur ca te caracterizeaza. Asadar, trebuie sa fii atent cand si unde sa porti urmatoarele piese vestimentare:
 
Haine transparente. Nu sunt recomandate pentru orice moment al zilei, in orice loc. Hainele transparente stau bine la plaja, pe timpul zilei, insa nu sunt deloc potrivite pentru birou. Exista si exceptii in care o bluza transparenta poate fi purtata la birou, dar doar in momentul in care te asiguri ca porti o lenjerie de calitate, care nu te pune intr-o lumina neplacuta si mai ales atunci cand in partea de jos porti o piesa cat mai simpla. Mai mult de atat, piesele transparente nu sunt recomandate de purtat pentru orice silueta.
 
Incaltamintea. Esti la mare si mergi la plaja? Bun, atunci slapi si ghetele gaurite sunt o solutie potrivita. In caz contrar, daca mergi intr-o zi obisnuita la birou, atunci renunta la slapi. Daca este o zi mult prea calduroasa de vara, atunci incearca sa porti o pereche de sandale elegante cu talpa joasa sau o pereche de saboti. De asemenea, nu uita ca atunci cand alegi sa porti sandale cu partea din fata decupata este obligatoriu sa ai o pedichiura impecabila.
 
Haine nepotrivite. Incearca pe cat posibil sa tii cont de temperatura de afara si de locatia in care mergi. Chiar daca afara este foarte cald nu poti merge intr-o zi cu sedinte la birou intr-o pereche de pantaloni scurti si mulati. Nici fustele foarte scurte nu sunt potrivite in astfel de cazuri, mai ales ca iti pot scoate in evidenta zone ale corpului pe care poate nu este tocmai indicat sa le arati. 
 
Machiaj prea strident. In serile in care iesi in club, un machiaj strident nu strica deloc, insa in plina zi, s-ar putea sa fie total nepotrivit. Machiajul in exces nu are ce sa caute in timpul zilei, atunci cand mergi la birou si temperaturile sunt mult prea ridicate, cat sa transpiri. Incearca sa iti schimbi trusa de make-up pe timpul verii, iar la birou sa porti un machiaj cat mai aerisit, cu o textura lejera. 
 
De asemenea, nu forta stilul cu accesoriile. Da, accesoriile sunt recomandate pentru un eveniment sofisticat de seara, insa pe timpul zilei, la birou, la pisicina, la serbarea copilului, nu este indicat sa ai cat mai multe inele, lanturi, bratari, coliere supradimensionate. Se paorta natural. Un look cat mai aerisit, casual, lejer, dar plin de farmec.

Sursa foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti


Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 3 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
    In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
    Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0