Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

7 idei de DIY pentru cele mai reusite aranjamente florale

de Sunt Fericita la 2022-04-08
7 idei de DIY pentru cele mai reusite aranjamente florale
Buchetele si aranjamentele florale vor crea intotdeauna un ambient primitor, natural si placut in orice locuinta sau incapere. Vrei sa inveti cum poti crea un aranjament floral de oferit cadou sau chiar pentru infrumusetarea propriei locuinte? Atunci descopera cele 7 idei DIY ideale pentru orice design interior si exterior, dar si pentru fiecare gust si cerinta!


Buchete florale in ghivece si jardiniere

Daca vrei sa infrumusetezi locuinta sau sa oferi un cadou aparte, elegant si lucrat chiar de tine, atunci poti crea un buchet de flori din diferite plante si sa le pui pe acestea intr-un ghiveci sau o jardiniera in dimensiunile potrivite. Daca vei face acest buchet primavara, atunci poti combina lalele, bujori, lacramioare, flori galbene si frezii. Leaga-le pe acestea cu ace pentru flori si cu sarma decorativa, astfel incat sa reziste pentru o perioada indelungata de timp.


Aranjament floral pus in diferite obiecte

Un ansamblu floral pe care-l va aprecia toata lumea de la un eveniment este buchetul inserat in obiecte din materiale si dimensiuni diferite. De pilda, pentru o ocazie speciala ce are loc in aer liber poti pune aranjamentul de flori intr-o cutie din lemn, in cosul unei biciclete, in stropitori, in diferite figurine de decor sau chiar in decoratiunile de gradina: pitici, animale etc.


Aranjament floral intr-o culoare

Aranjamentele florale pentru evenimentele luxury si elegante din viata ta sau a clientilor tai pot avea un design uni, intr-o singura culoare dominanta, insa cu o paleta extinsa de nuante si tonuri deschise si inchise. Cele mai indragite si populare flori cu un spectru larg de culoare sunt: lalelele, trandafirii, garoafele, gerbera, orhideele, crinul, zambilele etc. Alaturi de plantele naturale poti decora buchetele cu crengute uscate sau flori artificiale.


Aranjamente florale in sticle de vin

Clientul tau este pe cale sa organizeze o petrecere pe cinste alaturi de prietenii si familia sa? Isi doreste un decor informal si prietenos? Atunci creeaza un aranjament floral cu diferite flori si plante pe care le pui din diferite sticle de vin cu branduri, forme si dimensiuni variate. Ele vor arata excelent pe masa de dining sau pe alte piese mobilier, atat in spatiile inchise, dar si in aer liber.


Flori pitice si lumanari decorative

Decorurile naturale acompaniate de lumanari de diferite modele si dimensiuni sunt excelente pentru numeroase evenimente, fie ele indoors sau outdoors. Pentru un aranjament profesional alege flori pitice, precum panselutele, florile de piatra, zambilele, nastureii, petuniile, garofitele etc, alaturi de lumanari inalte. Astfel de aranjamente sunt intalnite in special la nunti, cununii civile, botezuri sau alte evenimente solemne din viata clientilor.


Decoratiuni florale cu ajutorul buretilor

Buretii florali te vor ajuta sa creezi foarte multe aranjamente cu flori, licheni si alte plante, putand fi utilizati pe orice suprafata sau introdusi in diferite obiecte, precum paharele cu picior, cele de shoturi, ceainice etc. Da-ti frau imaginatiei si descopera toate posibilitatile! Gasesti bureti florali de dimensiuni mici, medii sau maxi, in forma de sfera, patrat, cerc, inima, cilindru, litera, ursulet, chitara etc.

 

Aranjamente suspendate pentru evenimente indoors

Aranjamentele florale de interior ofera numeroase posibilitati prin care poti incanta clientul si musafirii sai la evenimentele pe care le gazduieste. De exemplu, pentru casele care au candelabru, atunci acesta poate fi decorat cu un aranjament floral parfumat, imbietor si colorat pentru a inveseli decorul petrecerii! Totodata, poti pune flori incantatoare si pe piesele de mobilier, precum masa de dining, dulapurile, comoda.


Buchetele florale aduc frumusete, armonie, naturalete si eleganta in casele oamenilor chiar si in cele mai reci zile din iarna! Indiferent de momentul din an, aranjamentele de flori vor ocupa un loc principal in locuinta ta sau a clientilor asa ca tine cont de ideile oferite si creeaza-ti propriul stil creativ si unic pentru decoratiunile florale!

 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori


Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0