Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

9 carti pe care ar trebui sa le citesti toamna asta

de Sunt Fericita la 2019-11-08
9 carti pe care ar trebui sa le citesti toamna asta
Toamna este anotimpul ideal pentru a sta treaz ore in sir cuibarit in casa pentru a citi povesti captivante si a te indragosti de noi personaje. Astfel, ti-am pregatit o lista de 9 carti pe care trebuie sa le citesti in sezonul acesta.


Iata lista cu cele 9 carti pe care nu ar trebui sa le ratezi in toamna aceasta! 
 
Paula Hawkins – ,,Fata din tren’’
Stephen King a spus ca acest roman plin de suspans l-a tinut treaz o noapte intreaga. ,,Fata din tren’’ este un thriller care o are in prim-plan pe Rachel, o pasagera care in fiecare zi merge cu acelasi tren. In fiecare dimineata ea urmareste un cuplu care locuieste langa calea ferata si care in opinia ei este perfect, pana cand intr-o zi toata perceptia ei se schimba si Rachel ia parte la vietile lor.
 
Maureen Lindley – ,,O fata ca tine’’
Actiunea romanului ,,O fata ca tine’’ se petrece in 1939, in Angelina, un orasel din California. Povestea o suprinde pe Satomi Baker, o fata pe jumatate japoneza care se confrunta cu prejudecatile si cliseele americane.
 
Erica Jong – ,,Teama de zbor’’
Isadora Wing este o femeie sensibila care la apropierea varstei de 30 de ani incearca sa inteleaga sensul vietii. Isadora este o visatoare, scrie poeme, dar are o adevarata teama fata de zborul cu avionul.
 
Jim Fergus – ,,Amintirea dragostei’’
Povestea de dragoste a lui Chrysis si Bogey Lambert se desfasoara intr-un mediu artistic si literar dintr-un Paris de care te vei indragosti, in care totul renaste in exuberanta si viata este traita la o intensitate maxima.
 
Jojo Moyers – ,,Inainte sa te cunosc’’
Povestea o surprinde pe Lou, o tanara plina de viata care ii va schimba viata lui Will, ramas fara vointa de a trai dupa ce a suferit un accident de motocicleta in urma caruia si-a pierdut abilitatea de a merge.
 
Guillaume Musso – ,,Central Park”
Povestea ii urmareste pe Alice si Gabriel, doi tineri care nu se cunosc si nu isi mai amintesc nimic din noaptea care tocmai a trecut, in urma careia se trezesc legati cu catuse unul de altul, de o banca din parc.
 
Jon McGregor  – ,,Asa ceva nu ti s-ar putea intampla niciodata”
Cartea cuprinde 30 de povestiri surprinzatoare cu ,,inceputuri rau prevestitoare si urmari care iti dau fiori” dupa cum citeaza ,,The New York Times’’.
 
Charlie Chaplin – „Viata mea”
Descopera viata misteriorului Charlie Chaplin asa cum a vazut-o el.
 
Anna Todd – ,,Dupa ce am gasit fericirea’’
Viata i-a luat de multe ori prin surprindere pe Tessa si Hardin, dar de fiecare data ei au infruntat toate provocarile, iar legatura dintre ei a ramas mai stransa ca oricand.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Mind Aerobics


Descoperiti aceasta inovatie demna de Premiul Nobel care va poate imbunatati functiile cerebrale prin sunete A fost dovedit stiintific faptul ca aceasta tehnologie audio revolutionara dezvolta abilitatile mentale  inlatura stresul imbunatateste capacitatea de concentrare si creativitatea imbunatateste memoria aduce o stare...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 5 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre carti

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre citit

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0