Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Incearca si tu epilarea cu zahar!

Incearca si tu epilarea cu zahar!
Prietenele imi spun ca sunt o fire conservatoare si ca fac schimbari - mai ales in ceea ce priveste ritualurile de infrumusetare pe care le urmez - dupa o indelunga chibzuinta.



In plus, in calitate de manager al unui centru de infrumusetare, sunt extrem de riguroasa in procesul de selectie a tehnicilor noi pe care le introducem in oferta noastra de servicii. Iar asta se intampla doar dupa ce testez totul pe pielea mea.
Cand oportunitatea de-a gazdui body sugaringul la Butterfly Beauty Center a aparut, marturisesc ca am dat putin inapoi la ideea de-a gusta din pasta de zahar, care, ulterior, a fost stransa in mai putin de un pumn si utilizata pentru epilarea intregului meu corp. „Cum adica e comestibila?”, m-am trezit intrebandu-ma in gand.
In ceea ce ma priveste, consider ca epilatul este un serviciu de infrumusetare esential, dar, pana in momentul in care s-a ivit ocazia de-a fi „sugared”, nu mai incercasem vreo alta metoda de inlaturare a parului nedorit decat ceara traditionala.
„Si totusi, ce gust are?”, poate ma veti intreba, curiosi. Va voi raspunde ca aduce cu cel al mierii, cu o usoara aciditate. Am aflat ulterior si de unde provine aceasta tenta: pasta de zahar este, de fapt, un amestec prelucrat de zahar, apa si lamaie. Atat! Un produs organic si, da, perfect comestibil.
Incalzita la temperatura corpului, pasta de zahar Alexandria Professional – produse prestigioase de body sugaring, utilizate de catre cosmeticienele Butterfly Beauty Center - devine indeajuns de maleabila pentru a fi intinsa pe piele si pentru a smulge firele de par. Spre deosebire de ceara traditionala sau de unica folosinta, pielea este pregatita in prealabil in mod delicat, cu un degresant, un tonic si prin aplicarea unei pelicule subtiri de pudra, necesara pentru aderenta mai buna a pastei.
„Si chiar nu doare deloc?”, se vor gandi multe dintre cititoare. N-o sa va mint spunandu-va ca nu doare, dar senzatia de agresare a tegumentului este una sensibil mai redusa (imaginati-va, doar, cum v-ati simti cu o pelicula de zahar versus o spatula cu ceara fierbinte apropiindu-se de piele!).
Ulterior, pasta de zahar poate fi folosita la aparitia chiar si a celor mai mici fire de par! Dupa prima sedinta de epilare, este recomandata repetarea la sapte zile, apoi la doua saptamani, apoi... din ce in ce mai rar. Pentru ca veti observa ca, dupa sugaring, parul creste mai fin, mai putin si mai incet. Chiar si persoanele cu probleme de piele – cu dermatite, psoriazis, varice – pot sa se epileze cu zahar, fara nicio problema!
Pasta de zahar penetreaza foliculii si inlatura radacina in mod natural. Totul e cat se poate de igienic, rapid si eficient. Dupa cinci luni de folosinta - inclusiv pentru zone sensibile, precum cea inghinala, mustata ori chiar la nivelul sprancenelor - sunt bucuroasa sa va spun ca nu mai intru in panica cu gandul la mersul la piscina, dupa sesiunea de fitness. „Am uitat sa ma epilez” e o expresie care a ajuns pe un loc codas in vocabularul meu de beauty.

Cristina Ursuleanu
General Manager Butterfly Beauty Center

www.butterflystyle.ro
www.facebook.com/ButterflyBeautyCenter

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre frumusete

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre epilat

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre beauty

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0